Grillmys

Det var fruktansvärt mycket mygg och knott i skogen när vi kom dit men de försvann fort när vi väl fick fyr på brasan och engångsgrillen, Izor fick en kycklingvinge och jag åt spettar med köttbullar, lök och paprika på. Och självklart grillad majs med smör och salt. Pappa grillade champinjoner och nöjde sig med det.Tränade lite läggande med Izor  och sen fick han springa fritt i skogen men han var riktigt duktig som höll sig iallafall max 5 meter ifrån oss och han kom varje gång jag kallade in honom. 
 
Han har fått en bula på nosen och hönsmamma som jag är fick panik på en gång och började nästan gråta, sen började jag fundera på om det skulle kunna vara ett myggbett. Är det vanligt tro att hundar får små bulor av myggbett? Ska kika nu om den har blivit mindre. Izor är trött efter cykelturen fram och tillbaka så det är lite svårt att se om han är trött pga bettet eller pga cykelturen. Jag väntar iallafall och ser, om svullnaden inte är borta imorgon eller har gått ner så får vi boka tid hos veterinären. 
 

Tävlingsnoja

Usch vad nervös jag är inför tävlingen på måndag. Izor och jag har inte tränat någonting alls och det känns som att allt kommer att gå åt skogen. Måste försöka intala mig att det här kommer att gå bra!
 
Jag är inte ute efter första pris, eller andra pris. Jag vill kunna stå där och göra det som ska göras utan att gripas av panik och jag vill framförallt ha roligt tillsammans med Izor. Det är nummer 1. Sen om vi placerar oss vore ju det jätte skoj. Emma ska filma och ta kort på oss så förhoppningsvis vågar jag lägga upp klippet från tävlingen här på bloggen!
 
Nu ska pappa och jag ha lite egentid och åka iväg och grilla. Självklart följer Izor med oss. Han har åkt till Willys och köpt majs, ska ta fram lite sojabullar och grönsaker som jag kan göra grillspettar av. Blir nog kanongott!

Valpsjuk

Idag har dagen gått fort fast vi inte riktigt har gjort någonting. Jag stannade hemma ifrån skolan då jag hade en hemsk värk i rygg och nacke och kunde inte riktigt resa mig upp. Det blev bättre efter ett par timmar. Åt frukost och  sen pluggade jag lite, kanske hinner få in lite fler rester innan skolan är slut!
 
Blev sedan bjuden på lunch av Robin. Han hade lagat en jättegod vegansk maträtt som vi åt på hans bakgård. Izor var cool hela tiden och bara tog det lugnt. Vi ska väl ut och försöka träna lite lydnad.
 
Ska troligtvis ut ikväll med en gammal klasskamrat men vi får se. Känner mig inte sådär jätte pigg på att gå ut faktiskt. Vill hellre sitta hemma med en påse chips och en bra film. Det kanske blir så iallafall.

Bilder från testeboån


Påfyllning i hundförådet

Hämtade ut Izors nomesele idag och den satt betydligt bättre på honom nu än innan. När jag ändå var på Coop så tog jag en sväng till Dollarstore och där köpte jag 3 påsar med träningsgodis, 2 Gnawlers och en burk med starsnacks. 
 
När jag kom hem så käkade jag lite snabbt och därefter cyklade vi till testeboån och kort därefter kom Denise och Herkules. Vi spenderade ett par timmar vid ån och ojojoj vad Izor simmade idag.
 
Han kom nyss in efter en promenad och tuggar nu glatt på en Gnawlers. Får åka ditoch köpa upp mig ett lager innan dem tar slut. 
 
Bilder kommer i ett enskilt inlägg.

Möte

Ska strax dra iväg på soc mötet som jag har kl 1. Har hunnit gå en lite längre sträcka med Izor och det uppskattades. Vädret är jätte fint och nr jag kommer hem blir det nog lite lydnadsträning inför tävlingen. 
 
Kanske, om vädret tillåter så drar vi till ån så att Izor får bada, det tror jag att han kommer att uppskatta rejält då det är rätt så varmt ute. Ska kolla med Denise om hon har lust att följa med till ån. 
 
Ïdag var för övrigt sista hundlektionen i skolan. Så typiskt att jag missade den, men men. Nu är det som det är, mötet tycker jag går före. Spåra (som klassen gör idag) kan jag göra när som helst. 
 
 

Städat och pysslat

Har städat rummet och pysslat lite med Izor, klippt klor och borstat pälsen på honom. Sen har vi busat en hel del också. Varit jätte skoj att busa med honom, jäklar vad vi båda tyckte att det var roligt.
 
Sedan nu på kvällskvisten blev jag sjukt sugen på att lägga ett IPO spår, sagt och gjort. Fick visa Izor lite vart godisbitarna låg men sen var han rätt så fokuserad, ibland försökte han hoppa över några godisbitar men då visade jag honom bitarna han missade. 
 
Nu är vi hemma och jag ska väl snart göra kväll, har ett soc möte imorgon kl 1. Vi får se hur det mötet går!
Sen har jag ringt ett samtal angående Lisa. Efter många om och men så måste jag faktist fokusera på Izor just nu, fallet angående Lisa kan jag ta upp senare igen sa polisen i telefon. Det känns bra.
För 2015 är det planerat att en terv valp ska flytta in till mig. Jajamen, har hittat en kombination jag vill ha och uppfödaren till den kommande kullen sa att jag var varmt välkommen att hälsa på dem och träffa föräldrardjuren då hon äger båda två. Ser så fram emot det!
 
Sen har jag fått lite bilder på min vackra Yra som inte är så vacker just nu (hon fäller för fullt) och på hennes ungar. De är sjukt söta men ingen mer kanin kommer innanför mina dörrar om jag inte har ett hus med trädgård. 
 
Imorgon ska Denise komma över och hjälpa mig att klippa klor på långöronen och Joshi är i fällning just nu. Jisses, han ser inte klok ut!
 
Har tyvärr inga bilder att visa er, tog inte med mig mobilen ut när jag la spåret. Men men, det blir flera tillfällen.
 

Träning

Tränade lite lydnad med Izor idag och det känns inte som att det kommer att gå sisådär super bra på tävlingen den 3:e men vi tävlar för skojs skull ingenting annat. 
 
Efter träningen blev det lite lek i långlina och nu har jag en däckad Izor på golvet. Ska träna lite trix med honom senare, vad vi ska träna på vet jag inte än. Det får vi helt enkelt se!
 

Hur har vi haft det?

bloggade ingenting igårkväll då jag var fruktansvärt trött jag jag väl kom hem. 
Vi har iallafall haft 4 toppendagar i vackra Tällberg. Izor har fått bada i Siljan nästan varje dag, så har vi gått långa mysiga promenader, tränat lite lydnad och bara njutit av vädret.
 
Maria och jag hann med en tur till Rättvik för att köpa shorts åt mig och en tröja åt maria, blommor till blommlådan, och lite smått och gott. 
 
Vi har även varit ute på en jätte fin restaurang och ätit mat. Samt att vi har grillat, spelat kubb och bara haft det bra.
 
Vet faktist inte riktigt vad jag ska skriva. Dagarna gick så fort, hann nästan inte ens med! Hoppas jag hinner ta en tur upp i sommar igen. Saknar redan Tällberg.
 

Tällberg i bilder

 

Valbo

Sabina och jag har pluggat och lämnat in en hel del rester i skolan idag. Sååå sjukt skönt.
Nu ska Denise och jag till Valbo då jag ska hämta ut en Dogbag som jag har fått. Ska bli spännande att se vad den innerhåller.
Sen ska jag packa allt som ska med imorgon till Dalarna. Ska bli sjukt roligt att åka dit.
Iz följer med till valbo så blir det lite miljöträning för grabben. 
 
Har inga nya bilder så bloggen ser lite halvdöd ut. Hoppas inte att det gör så värst mycket. Ska försöka fota när vi är i Dalarna, blir nog mest mobilbilder då jag inte vet om jag orkar släpa med mig systemkameran.
 
Nu ska vi till bussen så ni alla får ha det bra! Kanske uppdaterar senare idag.
 

21.8 kg

Rubriken säger väl det mesta. Izor är i jätte fint hull nu och nu är det bara muskler som ska byggas på. Mer behöver han inte gå upp och ner ska han absolut inte! Kommer att bla träna i skogen i ojämn terräng, cykling samt springa i vatten/simma. 
 
Vi har inte gjort någonting sen vi kom hem från skolan, har hittat på Beck och tänkt kring min egna lägenhet. Vilket stort steg det kommer att bli för mig, för oss! Tack och lov ligger lägenheten inte långt ifrån pappa men den är närmre skogen så det är toppen!
 
Pappa var tidigare till apoteket och hämtade ut mina mediciner så det känns jätte skönt att ha dem hemma. 
Och om 2 dagar far vi, imorgon lär jag packa allt som ska med sen får jag be till gudarna att inte tåget är fullproppat med hundar för jag har absolut inget tålamod när vi ska på tåg då jag själv blir väldigt stressad av allt som har med tåg och bussar att göra. Önskar att jag kunde ta mitt körkort nu!
 
Imorgon ska jag lämna in rester samt plugga till ett prov som jag inte blev godkänd på. Hoppas att jag blir det den här gången. 
 
Björkis selen är nerpackad i ett grönt kuvert och blir iväg skickat imorgon. Om det inte regnar imorgon så blir det nog en tur till skogen. Det vore rätt mysigt att strosa omkring där.

Mail från Björkis!

Har mailat Björkis angående Nomeselen som jag köpte till Izor. Har fått jätte bra svar av dem och de inte tycker att Izor inte ska ha någon större storlek. Jag ska skicka in selen åt dem så de kan öppna upp den lite i halsen då den är en aning trång.
 
Så här skrev dem
 
Selen ser ut att sitta bra, tveksamt med halsen, den kan nog vara något trång.
Bakdelen på selen ser jättefin ut, den ska man inte ändra på.
Tar du en större storlek kommer selen att låsa höfterna på hunden.
 
Halsen går att göra större uppe i nacken (ca 4cm totalt), på din befintliga sele. Då kommer den bli lättare att ta av och på, samt att det blir mer plats kring armhålan. 

När hunden arbetar i selen ska den sitta tight så att hunden får stöd och vågar springa på, även när det går fort. En hund som arbetar sänker ner huvudet och sträcker ut kroppen. En dragsele kan inte sitta löst när hunden arbetar om den samtidigt skall fungera maximalt.
 
Det känns jätte bra att det problemet löser sig. Då kan vi använda selen!
 
För övrigt gick träningen i skolan ätte bra, fick nya tips på hur jag ska göra i lydnaden. Det är bara 1,5 vecka kvar tills tävling. Hjälp, tiden bara rinner förbi!
 
Än så länge är det 5 anmälda. Hoppas att vi placerar oss iår. Hade varit jätte roligt.

Bada

Sabina kom över till mig runt halv 12 tiden så pluggade vi. Äntligen blev jag klar med det j*vla anatomihäftet! Är så glad över det. Fy sjutton vad jag vill spy på det häftet. 
 
När Iz och jag hade lämnat av henne vid station gick vi runt på öster och tränade lite. Träningen gick inte alls bra, han hade ingen fokus alls på mig och hade bara koll på omgivningen så jag gav upp träningen innan jag blev förbannad. Så vi gick en långpromenad istället och så fick han bada och det var poppis. Han simmade en hel del och hade det skoj. En bit på hemvägen fick han gå "lös" med kopplet släpandes. Han kom så fort jag ropade på honom. Det känns tryggt iallafall. 
 
När vi kom hem så gjorde jag rent öronen på honom och efter det blev det ett bad med schampoo. Nu luktar han himmel, och fluffig är han. Lilla trollungen. 
 
Har hunnit dammsuga och torka golv och ska väl plocka bort lite onödiga saker som står framme. Därefter ska jag ta det lugnt. Om 3 dagar far vi till Dalarna. Det känns så sjukt roligt!
 
Kommer att bli en toppen helg. 
 

Bild


The Sims

Wictoria har precis åkt hem, hon kom vid 2 tiden och vi har nördat sims sen dess haha. Vi gick en runda med Izor också och hittade området där min troligtvis nya lägenhet kommer att ligga. Det var ett jätte lugnt och fint område! Ca 1 min från Brynäs centrum och ca 3-5 min cykeltur från pappa. Det som var negativt var att balkongerna inte var inglasade men man kan inte få allt här i världen.
 
Och oj vad statestiken på Instagram har ökat de senaste två dagarna! Har fått över 20 nya följare och det är jätte roligt. (Qepta@instagram) Kul att det är så många som uppskattar mina bilder! 
 
Nu ska jag äta lunch/middag whatever. Ska steka på lite kokt potatis med grillkrydda, det blir nog fint! Är inte all hungrig längre och enligt Wictoria har jag magrat av en del sen vi sågs sist. Jag själv har inte sett någon skillnad.
 
Jag äter som en ko vissa dagar och som en hamster andra dagar. Ibland får jag bara inte i mig mat, det är rätt jobbigt faktiskt. 
 
Men nu ska jag i vilket fall tvinga i mig potatisen och sen blir det nog en rulle att kolla på. Iz har inte fått någon aktivering idag men han har varit så nöjd med Wictorias sällskap, imorgon ska vi dra igenom ställande/läggande under gång. 
 
Stannar ev hemma från skolan, känner mig lite hängig och de flesta här hemma känner sig dåliga så  jag kanske har blivit smittad? tur att jag har världens goaste hund då som alltid är så snäll. Goskiten. Ibland är han världens jobbigaste hund och ibland bara världens bästa. Mitt hårmonster, matte älskar dig. ♥

PippiAdolf's Intro

Gud vad jag saknar dig min älskade hare. Rest in preace <3


Fotografier


Hundmat

Glömde skriva igår innan jag och Iz drog till Robin.
Igår när Izor och jag tog våran vanliga runda så märkte jag att han stannade till och började glufsa i sig någonting. Röck undan honom då han absolut inte får äta saker som folk kastat ute i naturen. När jag fått bort Izor från stället så ser jag en skål, fylld med hund/katt mat. Då slog det mig, tänk om någon vill förgifta hundarna? då det inte alls är ovanligt att folk strör ut djurmat med gift på. 
 
Jag vet inte hur mycket av fodret som Izor fick i sig men herregud vad rädd jag var. Tänk om min älskade fyrfotade vän skulle dö? Jag var panikslagen samtidigt som det kokade i mig. Så jag tog skålen och tömde innerhållet i närmsta soptunna och la skålen på tunnan. 
 
När vi kom hem från promenaden berättade jag det för pappa och han blev rasande han med, så vi hade ett extra öga på Izor men han var sitt gamla vanliga jag (kanske en aning nöjdare som snott hundmat ute i naturen). 
 
Men i vilket fall så förstår jag mig inte på folk som ställer ut djurmat med gift i. Varför? om man avskyr hundar lika mycket som pesten så kan man väl flytta långt ut i skogen och sitter där butter i sin ensamhet. 
 
På tal om hundmat så ska Iz få en till låda VoH idag. Gävleborgs zoo har nämligen 20% rabatt på allt förutom på veterinärfoder idag då Sverige vann guld igår! Måste bara göra lite plats i frysen först så att allt får plats då en låda är rätt mycket.
 
 

Viltspår

Idag så kom klövarna äntligen till användning. Måns som jag fick klövarna utav frågade om han kunde få en utav dem för att han skulle ut och träna sin vovve. Självklart fick han det. När jag skulle ner och lämna klöven pratade vi lite och han frågade om jag inte skulle ta med mig Izor och följa med och träna. Jo självklart vela jag det. 
 
Har väntat hela vintern på att få prova på viltspår, gick upp. Bytte skor, kopplade hunden och packade ner spårsakerna och gick ut till bilen. Han hade tagit ut sin Wachtel tik Tequila. Först började Izor skälla mot henne men hon satt cool lugn bredvid husse och sen hälsade Izor jätte fint på henne. Trots att han var i koppel. Sen var det problemet över, han tyckte om henne på en gång!
 
Vi åkte ut till Bomhus och la spåren där. Iz fick 3 spår, det första klockade han (väldigt enkelt), det andra blev lite svårare för honom men han tog det tillslut och det tredje klockade han också. Är så nöjd! Fick lägga det sista spåret själv och ack vad nervös jag var. Vet dock inte varför? 
 
Tequila var superduktig, det är riktigt härligt att få se en hund göra det den är framavlad för.
Efter spårandet åkte vi till Vårvik där hundarna fick bada och nu är vi hemma.
 
Snart ska Iz få sin mat och vid 9 tiden ska vi till Robin och sova över där. Den här dagen blev riktigt lyckad och viltspår ska vi absolut fortsätta med. 
 
 

Grillmys

Denise och jag träffades strax efter 9 och hon hade med sig en engångsgrill samt kakor, marsmallows, saft m.m Jag hade med mig sojakorv och kaffe (som jag inte ens drack haha). Vi grillade i hundrastgården vid station och tack och lov vela ingen komma in i rastgården. Vi satt där i ett par timmar och hade det bra. Hundarna jagade bollar  och skällde på ingenting. 
 
Nu ska jag spela Sims och efter det ska jag sova. Iz har fått ett fryst märgben som jag fyllde med mjukost. Få se hur länge han pysslar med det benet. 

Bilder


Solat

Var ute på baksidan och solade en sväng, Iz var i långlina och vi kastade lite boll emellanåt. 
Var ute i kanske 1,5 timme och jag tyckte att izor klarade värmen väldigt bra för att ligga i solen (det fanns skugga som han kunde ha lagt sig på)
 
Innan vi skulle gå hände det som inte fick hända. En kvinna kom med sina Chihuahua mixar och Izor tittade på dem, kastade iväg Izors boll och han struntade i hundarna, sen började den ena hunden muppa sig och skälla som sjutton och då sprang Izor diit och jag hann inte få tag i linan. Tack gode gud så rörde han inte hunden och jag bad matten så hemskt mycket om ursäkt. 
 
Jag bokstavligtalat kastade ner Izor på backen och tvingade honom att ligga kvar, var så fruktansvärt arg på honom.  Sedan gick vi tillbaka till platsen där jag solade och då fick han ligga där i en 20 min innan vi gick hem.
 
Nu ligger han i sin fotölj och sover. Ska träffa Denise om en stund så hundarna får leka av sig. Efter det ska vi kolla igenom mina rester av plugget och därefter glo på en film och jag ska iallafall tjocka mig med chips. 
 
Hade tänkt ta en tur till skogen men märkte att mitt ben inte riktigt hängde med, det värkte när jag gick så skogen får vi ta en annan dag. Och förhoppningsvis får jag nomeselen såld så att jag kan beställa en storlek större åt Izor. Ska be Denise ta med ett måttband så att vi kan ta korrekta mått på Iz.

Går in i väggen

Jag känner mig jätte deppig och bara bara gråter. Vet inte varför det känns så, jag pressar mig så in i h*lvete för att få klart mina rester i hundkunskap 2 innan betygen sätts. Jag gör mer än vad jag klarar av och jag tror att min kropp har sagt stopp nu. Klarar jag inte den här kursen kommer jag att gå in i väggen totalt, nu har jag kämpat så in i bomben och pluggat dagligen för att klara detta. Jag vill kunna känna att jag klarat någonting för en gångs skull. 
 
Inte nog med det så var Izors nomesele för liten för honom så om någon är intresserad så är den till salu för samma pris som jag köpte den för (300kr ink frakt) 
 
Izor har fått göra lite inomhusövningar då jag inte orkat gå ut med honom. Jag har bara legat i sängen och stirrat på de förbannade uppgifterna som jag måste fixa.

Blindhunds föreläsning

Idag var det en föreläsning om blindhundar i skolan, det var intressant men jag blev riktigt trött mot slutet. När skolan var slut gick vi och käkade och därefter gick Emma och jag till soc så jag fick godkänna ett papper som ska skickas in till Gavlegårdarna.
 
Efter det gick vi runt på nian och jag köpte en present åt min mamma, en present åt Denise och ett halsband åt mig. Emma köpte ett likadant halsband, min blivande sambo. <3
 
När jag kom hem så hade Izors nomesele kommit. Jäklar vad fort det gick, betalade för selen här om dagen. 
Den verkar sitta jätte bra på honom, när man drar åt den så sitter den precis vid svansroten. Så nu har han en dragsele/framtida IPO sele. 
 
Har smörjt grabbens tassar och ska kanske ta en tur till skogen när pappa kommer hem då jag behöver cykeln. Då får jag äntligen inviga selen. 
 
Senare ska jag till Denise en sväng, vet inte vad som händer ikväll. Emma kanske kommer hit men jag är inte säker. Nu ska jag iallafall dricka någonting och ta en alvedon. Har huvudvärk så det bara skriker om det. 
 
Ska även posta presenten till mamma. Får inte glömma det. 
 
 
 
 

Kort inlägg

Resten av dagen slutade i kaos, jag tänker inte ta upp det här i bloggen. Jag är i chock och det blev inget badande för Izor som det var tänkt. Badet får vi ta igen någon annan gång. Nu ska jag ta mina mediciner och försöka sova. Det är en föreläsning i skolan imorgon, vi får se om jag orkar gå på den. Iz ligger och sover bredvid mig nu. Det har blivit långa cykelturer för honom idag. 
 
Bloggar imorgon och har förhoppningsvis tagit lite nya bilder på prinsen då. 

Testeboån

Sålde nyss iväg ett par kompostgaller till en klasskamrat så nu börjar jag få in lite pengar. Och pengar kommer jag att behöva då jag inte får något studiebidrag i sommar! 
 
iz och jag har varit ute och tränar lite lydnad och ska strax cykla till Öster för att möta Denise och sedan rulla vidare till Testeboån så Izor får bada. 
Självklart är kameran med!
 
Kommer ett bildbomb senare ikväll/imorgon. Ha det gött!

Magsmärtor

Har min hemska vecka nu, usch och fy. Magen gör ont och ryggen detsamma.
Sitter i skolan och tar det lugnt efter att ha pluggat en hel del.
 
Ska om ca en timme dra mig till bussen mot sjukhuset för att träffa min sjukgymnast. Ska faktist "säga upp" mig därifrån då jag kan utnyttja gymmet vi har hemma istället för att betala en massa pengar för att åka ut dit en gång i veckan. Sen så hjälper inte sjukgymnasiten mig så värst mycket.
 
Det är riktigt sommarväder ute idag, när jag kommer hem ska jag ut och träna med Izor om jag orkar. Får ta en värktablett innan.Sen ska jag nog sola lite på gräsmattan där vi brukar träna. Härligt!
 
Emma sitter och är kreativ och bygger någonting då hon har lessnat med plugget då vi har pluggat sen 08.30. Det tar på krafterna ska jag säga!
 
Vi har släppt ut kaninen Norpan och hennes marsvins kompanjor Rufus så de får springa fritt i djurrummet och det uppskattar båda två. Klippte även Norpans klor då de var på tok för långa. Så lite kreativ har jag också varit!

Uppe med tuppen

Vaknad för sisådär en timme sedan av att pappa kom med min morgonmedicin. Har käkat frulle som han kom till mitt rum med och nu fick jag en alvedon då jag har fruktansvärt ont i magen. Misstäcker att min vecka börjat nu, usch och fy. 
 
Ska strax byta om kkliva upp ur sängen. Iz vet precis hur man får liv i matte,, Så fort han kom in från morgonpromenaden med pappa kastade han sig på mig md blöta tassar och en drös med pussar. Haha goa väckarklocka!
 
Idag är det restdag för mig, dvs ska jag plugga skiten i skolan. Frågan är hur mycket ork jag har. Och frågan är om det ens är möjligt då min skoldator är på lagning. Får i värsta fall släpa med min egna dator till skolan och försöka koppla upp mig på deras nät.

Hundträning och ommöblering

Träningen i skolan gick helt ok idag, Izor var inte riktigt med om man säger så. Ska ut och träna på baksidan om en stund. 
 
Efter skolan gick jag till Robin och vi tog med oss en varsin kopp kaffe ut på baksidan av huset och pratade. Jättemysigt. Efter det drog pappa och jag till Gavlegårdarnas kontor och jag fick äntligen en inloggning till deras hemsida så nu har jag lagt intresseanmälningar på 2 lägenheter, vi får se vad soc tycker om det. Den ena är riktigt nära pappa så det är kanon bra!
 
När vi kom hem monterade vi isär en kaninbur och körde in en fotölj i rummet istället som Izor gillar att ligga i. Rummet blev så mycket större! och det känns fräshare. 
 
Någon dag ska jag måla om min fula träfrägade spegel vit också. Det är lite sorligt att se Yras bur tom, men hon har det jätte bra hos Karin och flyttar hem igen när jag fått en egen lägenhet! 
 
Iz och jag har varit ute på balkongen med ninerna, han är så duktig med dem. Jätte lugn och försiktig. Han log och sov eller vela bli klappad under hela tiden vi var ute hos dem. Mina goa små långöron som snart ska bli Luleå bor ♥
 
 
 

Dansat med dammsugaren

Jag dansade lite med dammsugaren i rummet och nu är det rent och snyggt igen. Borstat bort päls från sängen, torkat lister, vädrat och tänt ljus och en rökelse. Jäklar vad skönt det känns nu.
 
Glömde meddela i det tidigare inlägget att jag nu anmält mig till lydnadstävlingen som 1:orna i skolan håller. Blev lite besviken på de få sponsorer de hade, endast 3 stycken. Förra året lyckades våran klass få ihop över 10 sponsorer så det blev riktigt bra priser!
Nåja, vi tävlar för skojs skull och för att jag ska komma över mig skräck att träna ensam inför folk. Det är just därför vi inte har kommit ut på tävlingsbanan än. Det kommer nog ta ett tag innan det blir av.
 
Sabina vela att jag skulle anmäla mig och Izor till en inoff agilitytävling den 30 maj, vi får se hur det känns när det börjar närma sig till anmälningen. Även om det bara är en inoff tävling så är min handling ur usel. Skulle behöva någon som hjälper mig med den delen. Izor sköter sig exemplariskt. Kruxet är att jag förvirrar honom när jag pekar åt alla håll och kanter. Sabina och Smilla ska med största sannorlikhet tävla. Det kommer att gå kanonbra för dem iallafall!
 
Nu lyssar jag på musik och ska käka någonting, sen ska jag väl ta tag i pluggandet igen. Suck! Är så less på allt som har med läxor att göra nu. Har pluggat tokmycket och tagit på mig allt för mycket än vad jag klarar av i dagsläget. Men ack vad skönt det kommer kännas när det äntligen är klart!

Trasig skoldator och nya leksaker

När jag kom till skolan idag så märkte jag att hwla skärmen på min mini laptop var förstörd, det gick fortfarande att använda datorn men jag kunde inte förstå hur detta gått till då den bara sprack när jag öppnade datorn. 
Fick veta av en lärare att det hänt flera gånger med den modellen jag har på datorn, att det inte är något ovanligt. Så jag ska lämna in datorn imorgon och få den fixad. Puuh, det kunde ha slutat illa. Hade det varit så j*vligt så skulle jag kunna åka 3000 kr back för en ny dator. 
 
Fick inte mycket gjort i skolan, skärmen sprack mer och mer så fort jag tröck på tangenterna så jag fick stänga av den. Senare var jag till min hundlärare och köpte lite leksaker till Izor för 80 kr. En flossleksak, 2 bollar på snöre och en kong på snöre. 
 
Därefter gick jag till tågstation och bokade tågbiljetter till Tällberg. Ska bli jätte roligt med en liten semester och träffa Ia. Ska snart gå ut med Iz, imorgon är det lydnadsträning som står på schemat. Efter skolan ska jag och pappa cykla till Gavlegårdarnas kontor och be dem ordna med mitt konto där så att jag kan ansöka om en lägenhet! jäklar vad det ska krångla hit och dit.
 
Här kommer lite bilder på min snygging, fy s*tan vad jag älskar den här hunden alltså, han är helt enkelt bäst!

Bildbomb badbilder

Nu kommer det bilder från gårddagen!

Plugg, bad och sol

Jag har inte glömt bort bloggen nej, men har haft fullt upp hela dagen. Mötte Denise vid halv 2 tiden och Iz och H fick leka lite innan jag och Denise gick till Testeboån med Izor. 
 
Där fick han bada som en tok och han simmade bra mycket mer än sist. Vi hade med oss fika och solade lite när solen var framme. 
 
Är jätte stolt över Izor idag, helt plötsligt när Iz badade kom det en lös labbe och därefter en flat i koppel som hussen hade. Izor hälsade jätte fint på hundarna och försökte rida på dem båda. Suck, Flaten sa ifrån tack och lov men labben sa ingenting så jag fick ryta i åt honom. De badade en stund och Izor gick fram till hussen, en helt främmande man och vela bli klappad!! Vilket jäkla framsteg! Är så glad.
 
Efter några timmar vid ån så drog vi till Denise för att mina mobilskal från E-bay hade kommit. 2 assnygga skal för 50 kr! Efter att D bytte om kopplade hon Herkules så gick vi hem till mig och har pluggat fram tills nu. 
 
Sitter och redigerar bilder från dagen, troligtvis dyker bilderna upp på bloggen imorgon. Ska strax sova. Hoppas på en bra dag imorgon, måste träna mer lydnad med prinsen.

Falska människor

Sånna finns det gott om, åh herregud. Speciellt inom hundvärlden. Jag kan medge att jag har snackat en del jag också men jag har rätt ut saker och ting, nämner inga namn. Blir bara så fruktansvärt less på människor man vill gott, hjälper så gott man kan och får skit i ansiktet tillbaka. 
 
Sånna människor vill och tänker jag inte ha runt omkring mig. Folk är så duktiga på att få dem att låta så jäkla bra och andra som skit. 
 
Ibland undrar jag vad jag håller på med, varför jag ens försöker få vänner inom hundkretsen? Lika bra att jag håller mig till de hundmänniskor jag redan känner och känner mig bekväm vid än att ens försöka bli vän med idioter.
 
Behövde bara skriva av mig lite.
 
Nu snart ska D och jag dra till Testeboån så hundarna får bada, sitter och smsar med Sabina och Iz sover. 
Hoppas ni får en trevlig måndag!

Skogen 11/5-13


Izor i skogen 11/5-13


Crazy Tervueren

Qepta's Pastelle


Crazy Tervueren

Qepta's Pastelle


Agility

Emma följde med mig till klubben och vi fick skjuts dit ut av Emmas mamma, supersnällt! 
När vi kom dit var Izor verkligen uppe i varv, när han såg agilityplan blev han tokig. Skulle behövt gjort mig av med lite energi hos honom innan vi började för han var alldels för på, hängde inte riktigt med och han slarvade en hel del. (det kan bero på min klappkassa handling). Vi prövade på vippen för första gången idag och den var läskig tyckte Izor men tillslut stod han kvar på den när den slog ner på backen. 2 gånger stod han kvar utan hjälp annars fick jag hålla honom i halsbandet så att han inte hoppade av innan bommen slog ner. 
 
A hindret som han älskar tog han utan några problem, detsamma med hans jäkla tunnlar haha. Han älskar dem. Balanshindret tog han klockrent så jag är kanonnöjd med dagen och en trött terv ligger och sover vid mina fötter.
 
Jag lär erkänna att jag är galet trött jag också, Iz ska få mat snart och sen blir det en film och efter det sova! 
Här kommer ett par kassa Iphone bilder från dagen, tog inte med mig systemkameran och det ångrar jag stort. Nåja, det är inte sista gången vi kommer att vara på klubben så.
 

Klubben nästa?

Funderar på att åka ut till klubben och träna lite agility, nu bör alla hindrerna vara ute tycker jag och har vi tur så är det ingen där när vi kommer!
 
Ska skära upp korv och packa träningsväskan, det kan bli en bra dag. Det regnade ett tag men nu är det strålande solsken. Härligt!

Hundutställning?

Jag vet inte om jag tänker gå på den idag. Det hade varit jätte nyttigt för Izor men jag känner inte för att gå själv och troligtvis komer det att bli så då ingen annan verkar specielt sugen och S kanske inte hinner/kan.
 
Så trist då jag sett fram emot den här dagen, men nåja nu ska det inte deppas här inte. 
Iz sover och jag är lite halvtrött. Vi har koffeinfritt kaffe hemma. Pappa råkade köpa fel, och alla som känner mig vet att jag behöver koffein för att piggna till på dagarna. 
 
Har i vilket fall fått i mig frukost och gjort mig i ordning utifall att jag drar till utställningen.

Videos

 
 
Izor i skogen

Kollage

Min fina vän Carla (www.Memyselfanddogs.blogg.se) har gjort ett jätte fint kollage på prinsen. Vad tycker ni? Jag tycker jätte mycket om det!
 
 

Skogsmys

Dagen började med att Robin och jag åkte till Köpis där han köpte 2 t-shirts och ett par jeanse, därefter åkte vi till Media Market så de fick kolla på min dator. Till 99% trodde killen jag fick hjälp av att det berodde på att spelet var så pass repigt så jag ska försöka få spelet fixat eller alternativt köpa ett nytt om jag hittar ett billigt.
 
Efter det skjutsade R hem mig så tog jag och cyklade iväg till skogen med Izor där han till en början fick gå i lina men sen beslutade jag mig för att koppla honom helt lös då linan bara var i vägen för både mig och honom. Han sprang runt, runt, runt och kom varje gång jag kallade in honom. När jag inte såg honom så gick jag bara och visslade lite så var han vid min sida på någon sekund.
 
Tränade lite lydnad sen men insåg att det var totalt meningslöst då han var så trött så vi fortsatte att gå i skogen innan vi begav oss hem, två timmar senare. Vi cyklade förbi en Jack russel terrier utan några som helst problem, samt en rottis och en Chihuahua. Det märks verkligen att Izor får en uppgift när vi cyklar och är väldigt fokuserad.
 
Nu äter han på en bit tjurmuskel och imorgon ska vi troligtvis till bollan på en inofficiell hundutställning. Ska bli riktigt spännande att se hur han reagerar bland alla hundar. Tror det är väldigt nyttigt för honom och han kommer att vara sjukt trött i huvudet efter det.
 
Om vi ska ta upp lite kaninsnack då, korsningarna flyttar nu i veckan och Yras kull består av 3 honor och 1 hane. Karin ska själv behålla 2 honor, kommer bli jätte roligt att få se dem växa upp och utveckas.
 

Fortsätt plugga, plugga, plugga

Izo ch jag var ute och tränade mer på ställde under gång och nu ser det riktigt fint ut. Han stannar direkt! Läggandet är rätt segt så vi ska sätta fokus på dem två, han lägger sig men inte så fort som jag vill. 
Körde lite med apporten sen och efter det traskade vi på en promenad.
 
Nu snart kommer Denise och Herkules, vi ska plugga och senare ska jag iväg till Bomhus med Emma för att träffa Tilda och hennes vänner (om jag blir klar med pluggandet då) 
 
Vädret är iallafall fint och Iz har inte fått några biverkningar av Scalibor halsbandet. YES! Men idag är han bra trött sen gårddagens cykeltur.

God morgon!

Tack och lov slutade det att regna igår/imorse och solen är framme. 
 
Ja undrar vad Izor och jag ska hitta på idag förutom att jag ska plugga en hel del. Kanske går ut och tränar lite lydnad på baksidan med honom, träna med på ställande/läggande under gång för det behöver vi träna på minsann! 
 
Linförigheten ser bra ut, apportbocken likaså. Är bara lite osäker på tandvisningen, vet inte vem som kommer att vara domare på tävlingen. Får kolla upp det och prata med henne. 
Eftersom jag funderar på att tävla i LK1 med honom i framtiden så vill jag inte att han får dåliga erfarenheter pga en inoff tävling i skolan.
 
Han är ju i en knepig ålder nu men det är bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa!
Nu tänker jag inte slösa mer tid på att sitta här inne, tar nog med mig lite frukt ut och sätter mig på gräsmattan en stund och bara njuter av solen om det är torrt nog ute, 

Nu regnar det minsann

Regnet öser ner utanför mitt sovrumsfönster, jag undrar om det kommer att sluta regna någon gång? Man hör hur regnet piskar mot fönstret och på bilarnas tak utan att ens försöka fokusera på att lyssna. 
 
Har inte gjort så mycket sen jag bloggade sist, Var ute och la tre godisspår till Izor, det första spåret gick åt h*vete. Han sprang omkring, fuskade och var ofokuserad. Andra gången började han haja vad det gick ut på och tredje gången missade han bara 3 godisbitar. 
 
Efter det hade han nosen i backen under hela promenaden i princip haha. 
Så fort vi kom in började det ösregna. Snacka om tajming.
 
--
 
Ska dra lite kort om Scalibor halsbandet, Izor beteer sig som vanligt, (är lite extra trött idag pga cykelturen) han har int fått några utslag eller blivit agressiv som vissa hundar har blivit. Det känns riktigt bra! 
 
Vi mötte en man med en grandis och någon muskelhund, först satt Izor helspänd men knäpptyst när de kom emot oss, jag var lugn och sen när de var framför oss började Izor att skälla och ha sig. Röck lite i kopplet och han blev lugn direkt! och sen var det inget mer om det, han blev inte låst att han började kolla efter hundarna eller så. Han tog istället kontakt med mig. 
 
Nu ska jag titta på en film innan jag slocknar. Har gjort en rest uppgift idag, ska försöka hinna med alla rester i hundkunskap 2 innan tisdag, hade velat lämna in allt då. 
 
God natt med er!

Skogen

Izor och jag tog en cykeltur till skogen, den här gången travade han på bra men drog fortfarande lite för mycket så jag fick bromsa lite då och då för att få honom på banan igen. Väl framme i skogen fick han gå i lina och strosa omkring, efter det tränade vi lite läggande/ställande under gång och sedan lite balansövningar. 
 
Är så nöjd över min K9 sele, kunde hålla i honom när han nästan tappade balansen när han balanserade med hjälp av det rejäla handtaget mitt på selen. 
 
Efter det fick han gå lös i skogen men han höll sig konstigt nog vid min sida i stort sätt hela tiden, Trodde att han skulle springa av sig, haha. Bästa hunden!
 
Tog inte med mig systemkameran dumt nog så ni får se lite mobilbilder från dagen!
Ska dricka upp min energidryck och sen fortsätta plugga tänkte jag. Om orken finns, känner mig rätt slut sen gårddagens pluggande med D.
 

Pluggar

Sitter här och pluggar, har pluggat i timmar nu så jag ska ge mig för kvällen. Imorgon tar vi nya tag och ska försöka få resterna klara! Även ett lydnadspass ska vi köra. Nu har Izor sitt Scalibor haosband på sig, folk får tycka och tänka vad dom vill om mig som sätter gift på min hund men jag prövar. Får han inga biverkningar så är det TOPPEN! Lilla Lisa som jag haft har haft Scalibor i 9 år och inte fått en enda fästing på sig och eftersom vi kommer att vara väldigt mycket ute i skog så behöver han ett starkare medel. Än så länge har jag inte märkt att han är känslig mot någonting så vi håller tummarna att han klarar av halsbandet.
 
ute regnar det som sjutton, hoppas att det är torrt ute imorgon. Kanske tar en tur till skogen och kör lite uppletande med Izor, det vore jätte roligt. Så synd bara att jag inte känner hundfolk i Gävletrakten som skulle vara sugen på att hänga med. Nåja, det är skönt att bara komma ut med hunden själv också.
 
Ska slå på en film nu och sedan sussa så att jag orkar med nya tag imorgon.
 

Hundträning och plugg

Idag stod det då hundträning på schemat, iz och jag tränade på ställandet under gång och nu minsann ser det jätte fint ut! Vi höll till i boulognerskogen med klassen och alla tränade sitt. Ska även få köpa lite sök material av min hundlärare. Känns toppen då vi ska ta söket mer på allvar.

Spåra ska i börja med också, har klövar hemma och Sabina är riktigt pepp på viltspår.

Efter skolan gick jag och iz till Robins lägenhet och jag matade katterna och bytte i lådan. Efter det traskade vi ber mot Nordost och gick till Denise för att sedan gå hem till oss. Vi har suttit och pluggat anatomi och nu jäklar är jag snart klar med både häftena!! Första häftet är helt klart, det känns underbart.

Nu sitter vi och spelar Sims och hundarna sover. Det regnar ute, det är lite mysigt faktiskt.


Bilder 7/5-13


Aktiv ungdom

Hur har våran dag varit? helt fantastisk faktist.
 
Dagen började med en lite längre "kort promenad" och sen begav jag mig till skolan. Hade värk i kroppen och var spänd som sjutton så jag hoppade över idrotten. Var med när några i klassen skulle hålla tal på komunikationen och sen begav Emma och jag oss mot Gävleborgs zoo, ska köpa hundmat imorgon då det börjar bli fattigt i frysen. Därefter gick vi till apoteket och jag hämtade ut min medicin.
 
Emma tog bussen hem och jag traskade på hem och kopplade min galna terv och gick ut och körde ett kortare lydnadspass. körde några platsliggningar med honom och 1 gång klarade han 2 minuter. Annars reste han sig upp efter ca 1,5 min. Jäklar vad vi får träna på det nu alltså.
 
Efter lydnadsträningen mötte vi upp Denise och Herkules och vi gick till testeboån så att hundarna (eller ja, Izor fick simmar och leka i vattnet) Herkules och jag stod mest på land. D tog även årets första dopp. Den ni! Det skulle jag aldrig göra nu, är en riktig liten badkruka. 
 
Efter några timmar vid testeboån så traskade vi hem igen, fönade Izor och sen fick han mat och efter det ett märgben att gnaga på. 
 
Imorgon ska han med till skolan, om vädret är på våran sida så ska vi hålla till vid Boulognerskogen. vad för aktiviteter det blir har jag ingen aning om. Sabina och jag tänkte träna lite lydnad med hundarna när vi slutat (om dom nu orkar med det) Annars kanske vi tar en skön promenad i bollan.
 
Sitter nu och äter mango samtidigt som jag redigerar bilder från dagen, bilderna kommer i ett enskilt inlägg. Räkna med en bildbomb!

Instagram

Oj vad det blir fler och fler som följer oss på Instagram! Det tycker jag förståss är jätte kul.
 
Nu kommer äntligen bilder från helgen, ni som följer mig och Izor på Instagram (Qepta) har tillgång att se fler bilder, dock inte i fullt format tyvärr.
 
Jag fick mitt brännskadekit idag, det var mindre än jag trott! 
Tänkte cykla ner till Testeboån men det blev inte av, imorgon tar vi nog en tur dit om vädret håller sig. 
 
Nu sitter jag och äter och ska strax slå på en film. Iz håller på och fifflar med ett märgben som jag fyllt med skinkost. Mycket rolig sysselsättning! 
 

Åkerbus

Iz och jag gick ut på åkern en sväng och busade, bilder från systemkameran kommer ikväll, än så länge får ni stå ut med 3 kassa mobilbilder. nåja, det är någonting iallafall.
 
Det kanske blir så att Iz och jag får ta tåget hem till Gävle idag men det gör inte så mycket, ska kika lite på tågtider nu så får vi se när vi rör oss hemåt!
'

Lugn dag

Idag har vi faktist bara tagit det lugnt. Jag har kollat på tv och varit lite slö så jag orkade inte ta med mig alla hundarna på en promenad men de sprang av sig bra på åkern. Ska köra lite godissök här i huset och sen låsa in mig och Iz i ett rum och träna lite ensamma.
 
Imorgon åker vi hem, kommer sakna vovvarna och L&K såklart. Fick ett par jätte fina gummistövlar av Lisa. Behöver bara ett par raggsockor i så sitter dem som ett smäck! Så nu kan jag gå i lera utan några problem.
 
Har inte blivit någon tripp till skogen men om vädret är fint imorgon kanske vi hinner med det innan vi får skjuts av Ankie hem igen. 
 
Ska gosa med långöronen och försöka få lite bilder på dem då det blivit ändrade planer. Ankie kommer tillbaka till Gävle nästa vecka och hämtar dem istället för imorgon då hennes vän blivit sjuk. 
 
Här kommer en bild på en utav Yras små bebisar.
Tyvärr hittade Karin en unge död utanför boet i fredags, troligtvis har den kravlat sig ut ur buren eller så har den råkat följa med Yra ut när den diat. De andra 4 är iallafall välgödda och har äntligen öppnat ögonen. 

Värme

Tanken var att jag skulle gå ut och träna Iz men han var så virrig då tervtikarna sprang omkring och lattjade så jag gav upp träningen. Kanske går ut med honom ensam sen när det har blivit lite svalare. 
 
Vi spenderade iallafall en stund på åkern så de fick springa av sig och nu ligger alla 3 och vilar. Äntligen är vädret fint ute, kanske tar med en filt ut och lägger mig på gräsmattan en stund. Det vore inte helt fel!
 
Nåja, kom på att jag har glömt kamerasladden hemma så ni får se bilder på måndag, alt på tisdag. Det är väl inte några höjdarbilder men det är i vilket fall några bilder!
 
Ska kolla vad som går på tv nu när hundarna vilar. L & K har åkt till Sundsvall över dagen och kommer hem ikväll någon gång. 
 
Aja, det var allt från mig. Är jätte trött! Förstår inte hur jag kan vara det då jag har sovit som en stock. Aja, vi hörs!

Blåsigt

Det har inte varit något badväder idag, det har blåst något fruktansvärt och regnat en hel del så vi har mest suttit inne. Izor och jag var ute och kastade lite frisbee. I början var han lite tveksam mot dem och vela inte greppa om dem men efter en stunds lek så jagade han de som sjutton och två gången lyckades han fånga dem i luften! Duktiga hund.
 
Sen har vi kört godissök inomhus så alla hundarna har fått tänka lite, har även tagit itur med Millas klor och nu på kvällskvisten har Lisa och jag gått en kvällspromenad med hundarna, Sista biten fick Izor vara lös, han höll sig i närheten av oss och kom varje gång jag ropade på honom. Jätte skönt att kunna ha honom lös såhär på landet.
 
Imorgon åker L & K till Sundsvall över dagen så jag blir hemma själv med hundarna, om vädret är fint så tar jag med dem ut på åkern en sväng. Ska även försöka mig på lite lydnadsträning med Izor. Det var ett tag sen nu!
 
Fryser jätte mycket och har lindat in mig i massor av filtar. Ska slå på en film nu och sen lägga mig. Blev tyvärr inga bilder idag heller, my bad. Hoppas ni står ut med det.

Morsning

Vaknade vid 6 tiden imorse och tog min morgonmedicin, kort därefter somnade jag om och vaknade för sisådär en 40 minuter sen. Har tittat lite på nätet och ska snart upp och äta någonting innan Iz och jag går ut och tränar en liten sväng, Kanske tar med de andra hundarna och sätter P i lina då hon absolut inte får vara lös när någon annan hund är det. Det kan nog bli riktigt bra det här, Izor har letat efter bollar sen vi kom hit, haha. Det ligge en nere vid mina fötter så den får följa med ut på gården.
 
Lisa och jag har pratat lite grann och kommit fram till bra saker (om det blir av). Skriver inte ut någonting på bloggen föränn det är spikat.
 
M skulle kontakta polisen och höra hur det blir med mitt lilla hjärta. Har jag tur så får jag hem henne. Annars känns det som att det bara är att ge upp. Jag älskar den hunden så, men har försökt med allt. Och jsg har inte ekonomi att ordna en rättegång, inte med mina 1050kr i månaden.
 
Här kommer en gammal bild på Iz 
 

Landet

Resan hit med Ankie var toppen, hon är en fantastisk person och Izor gullade med henne enormt mycket. Vilka framsteg han gör varje dag. Skulle det varit för ett par månader sen så skulle han säkert skällt på henne, nu backade han lite tveksamt innan han gick fram för att bli klappad. Och det slutade med pusskalas. Vilken glädje. ♥
 
Iz ligger i soffan och vilar och tikarna sover som två stockar. Lisa åkte nyligen till affären för att handla och jag tittar på tv, vädret är inte så där jätte roligt och det blåser en hel del så vi blir nog inne rätt mycket idag. Men det gör absolut ingenting då Izor varit så aktiv i flera dagar!
 
Skriver kanske senare ikväll!

Söderhamn nästa!

Då var praktikdagen avklarad, nu väntar jag bara på att Ann-Katrin ska komma hit så åker vi till Söderhamn. Åh, sist jag var där var det i februari innan min födelsedag, det var så länge sen jag träffade dem. Ska bli så roligt, 
Kameran är självklart nerlagd i väskan och en hel del bilder blir det troligtvis. 
 
köpte ett Scalibor halsband till Izor idag men glömsk som jag är råkade jag glömma den i Emmas väska! Så typskt mig. Men får tillbaka det på tisdag så då hoppas jag på att han inte får några fästingar.
 
Nu ska jag ut och fixa med långöronen och packa ner resten av sakerna som ska med. oj det blev en hel del minsann! Bloggar eventulellt senare ikväll, ha det gött!

Söderhamn

Imorgon åker prinsen och jag till Söderhamn och stannar där över helgen. Ska bli såååå skönt att komma ut på landet. Förhoppningsvis kan vi ta oss till någon badstrand så hundarna får bada, det vore perfekt. 
 
håller på att ladda kamerabatteriet nu för självklart följer kameran med.
Anki, Izzmo's ägare kommer och hämtar upp oss imorgon runt 3 tiden så vi slipper åka tåg. Tack snälla människa! Ska även bli kul att få se vad hon tycker om Izor och vilka likheter bröderna har. 
 
Nu ska jag sussa, har hunnit borsta igenom Izor lite snabbt och trimmat bakbenen på honom, det ser inte så hemskt ut, jag börjar bli bättre på det! Första gången såg han förj*vlig ut.
 
 

Arach 7 år - Beachparty!

Idag åkte Izor och jag till Skutskär för att fira Arach som fyllt hela 7 år, det firades med att Sabina, jag och hundarna gick till ett badställe som S letat upp, det var ett TOPPEN ställe. Hundarna hade utrymme att springa och leka på, det var sandstrand och långgrunt. Och vädret var på top.
 
Izor har legat och sovit sen vi kommit hem, oj vad han har studsat i vattnet och röjt runt i sanden med Arach och Smilla. Här kommer lite bilder från dagen!
 

1 maj

Idag gick jag och Izor till Testeboån och Izor fick leka i vattnet i några timmar innan vi skulle på hundkalas hos Denise då Herkules fyllde hela 5 år igår! Eftersom han är väldigt skotträdd så firade vi honom idag och det bjöds på hundtårta i form av H's foder samt grönsaker. 
 
Izor ratade grönsakerna haha, han är en riktig köttätare han. Vi människor åt först mat och sen blev det hallonpaj som efterrätt. Det var extremt gott. 
 
Denise och jag tittade på två avsnitt av Beck och sen gick vi mot söder så Robin smsade mig och frågade om jag kunde kolla till katterna. Så vi traskade dit och sen gick vi hem. Nu ligger Izor däckad på golvet och jag håller på att somna. Pratar lite med bästa Carla och ska slå på en rulle att somna till nu. 
 
Här får ni lite bilder från dagens badlek.

1 maj

Då var de första maj. Ångesten och saknaden kommer som en käftsmäll. Jag håller på att bli tokig utan min fina lilla fjärilshund. Kom hem, nu!

Ligger här och gråter och izor kom uppsmygandes i sängen är han hörde mina snyftningar. Tack älskade hund för att du finns. Du är det finaste jag har. Älskar dig


RSS 2.0