Dansat med dammsugaren

Jag dansade lite med dammsugaren i rummet och nu är det rent och snyggt igen. Borstat bort päls från sängen, torkat lister, vädrat och tänt ljus och en rökelse. Jäklar vad skönt det känns nu.
 
Glömde meddela i det tidigare inlägget att jag nu anmält mig till lydnadstävlingen som 1:orna i skolan håller. Blev lite besviken på de få sponsorer de hade, endast 3 stycken. Förra året lyckades våran klass få ihop över 10 sponsorer så det blev riktigt bra priser!
Nåja, vi tävlar för skojs skull och för att jag ska komma över mig skräck att träna ensam inför folk. Det är just därför vi inte har kommit ut på tävlingsbanan än. Det kommer nog ta ett tag innan det blir av.
 
Sabina vela att jag skulle anmäla mig och Izor till en inoff agilitytävling den 30 maj, vi får se hur det känns när det börjar närma sig till anmälningen. Även om det bara är en inoff tävling så är min handling ur usel. Skulle behöva någon som hjälper mig med den delen. Izor sköter sig exemplariskt. Kruxet är att jag förvirrar honom när jag pekar åt alla håll och kanter. Sabina och Smilla ska med största sannorlikhet tävla. Det kommer att gå kanonbra för dem iallafall!
 
Nu lyssar jag på musik och ska käka någonting, sen ska jag väl ta tag i pluggandet igen. Suck! Är så less på allt som har med läxor att göra nu. Har pluggat tokmycket och tagit på mig allt för mycket än vad jag klarar av i dagsläget. Men ack vad skönt det kommer kännas när det äntligen är klart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0