Yra är påväg till Skåne

Yra är påväg till Skåne, Karin smsar mig när hon är framme


Yra

Izor och jag har haft en slappdag idag, vi har legat degade i soffan och tittat på film.
Jag fyllt ett par märgben med bla kyckling, kött och fisk. Få se om de blir godkända.
Nu ska jag bädda ner mig och se en film.

Imorgon åker jag och Sabina till Tierp för att lämna av Yra som ska vidare mot Skåne. Jisses vad jobbigt det kommer att bli. Min prinsessa, mitt hjärta. Åhh.

Jag får iallafall tillbaka henne några månader, hon ska ställas ut och få en kull. Sen kommer hjärtat hem igen.
Ska passa på att kolla på lite kaniner när jag endå är på utställningen.

Detta år verkar förövrigt vara ett dödsår.
Det för fruktansvärt mycket djur. Yras kull dog inom loppet av 2 dagar.
Yra och Intros mamma har avlidit.
Massor av kaninungar har dött. Vi fick avliva ett marsvin i skolan igår.

Jag hoppas av hela mitt hjärta att ingenting händer mina älsklingar. Karin och jag bestämde att om Yra skulle avlida så får jag en ny hona. TÄNK om det händer bara för att vi kom fram till det? Usch, nej får inte tänka så.


Jag älskar dig!


Matlagning

Är hemma nu efter en lååååångpromenad med prinsen.

Vi har tränat inkallning och det gick suveränt! Jag tvekade först att ha kopplet släpade på backen medans vi tränade, så i börja höll jag i kopplet men sen insåg jag att det inte blir någon träning om vi står 2 meter från varandra. Så jag beslutade mig för att tro på honom. Och ropade "hit". Vem kommer i full galopp springades och sedan sätter sig så snyggt bredvid matte? Jo Izor! Jisses vad dyr han är idag.

Vi var på en gräsplätt, på ena sidan var det ett staket och på andra sidan var det en gångväg + bilväg. Många rastar sina hundar på den sträckan, vihade tur som inte stötte på några hundar just då.

Hade med mig lilla Lisa som jag knöt fast i staketet och han struntade i henne totalt!
Älskar min gohund.


-

Idag har Izor och jag inte gjort så speciellt mycket, vi har tränat fotposition, sitt, ligg osv med störning. Bla fram lastbilar som kört förbi, cyklister och en hund. Han stannade upp när han såg hunden men jag lyckades få han intresserad av mig.

När vi kom hem så ställer Izor sig på bakbena och tassarna på en spisplatta, jag fick panik och röt i åt honom så högt att hela grannskapet borde höra det. Tack och lov var plattan avstängd men tänk om den var på högsta värmen? Izor sprang in i ett annat rum och la sig där ett tag.
Gick in till honom sen och mös med honom. Han la sig i mitt knä och kurrade ihop sig.

Nu är han ute med pappsen en sista sväng innan läggdags.

Idag fick jag träffa Rico och Kexx i skolan för första gången. Rico är en BC och Kexx är en Aussie. De är två sjukt fina hundar.


Kexx & Rico


Izor

Slapp dag

Har inte gjort någonting speciellt idag. Har varit väldigt irriterad i ögonen och mest legat i sängen och degat.
Runt halv åtta-åtta tiden kom Denise över och vi kollade på film. Först såg vi sista Pirates of the caribbean och sedan Wolfman.

Izor tyckte att det var konstigt att Denise var här, han är inte van att andra människor är här. Så han stressade upp sig lite, tillslut tog han det lugnt. Nu ligger han i min säng med sitt märgben som han gnagt på under hela kvällen.

Ska krypa till kojs snart.

Fotade mina harkorsningar idag.
Lilla Chili blir 6 år iår, hon är mycket speciell för mig. Har fött upp henne själv och hennes son Joshi som hon bor med.

Joshi - Harkorsning - Född 100703 - Uppfödare/Ägare : Mandana Veysi

Chili - Harkorsning - Född 2006 - Uppfödare/Ägare : Mandana Veysi

Nationella prov

Hade somsagt nationella prov idag kl halv 9. Eftersom Izor hade tuggat sönder mina träningspapper så fick jag improvisera på redovisningen. Jag hade iallafall bestämt mig för att berätta om min och Izors relation och hur mycket Izor betyder för andra i familjen. Berättade även lite kort om den långa längtan efter en egen hund. Höll på att bryta ihop när jag började prata om lilla Pimpim som jag skulle fått men som tyvärr avled. Tack och lov kunna jag hålla mig.

Efter redovisningarna gick Sabina och jag till stan och jag gick in på Löfbergs för att testa ett på Dr Martens. Ska införskaffa mig ett till par, har ett par röda 8 håls men nu bir det ett par svarta 14 håls med stålhätta. Så snyggt! Lär dock änta ett tag tills jag har råd.

Måste köpa minkolja också för att smörja in mina dr martens. De har börjat spricka lite smått, dum man var som inte köpte minkolja och en fet skokräm med en gång. Suck. blir väl en tripp till stan imorgon och fixa det.

Efter stan gick jag hem och rastade Izor. Sen la ja mig i soffan med Izor tätt intill och tittade på Simpsons.
När pappa kom hem började han skala potatis då eftersom jag skulle fixa mat. Gick ut och rastade Iz då och busade lite med honom.

När jag kom in så började jag fixa iordning maten, det blir vegansk potatisgratäng (så jag också kan äta) och kycklinglår åt pappa. Fixar väl någon sås också när jag endå håller på.

Izor fick ett stort rått kycklinglår och rått kött.
Nu har han släpat med sitt kycklinglår in på mitt rum och ligger i sin biabädd och äter. Duktig kille som äter i sin säng och inte min!


Älskade älskde hund

Var som sagt i Norrköping från i söndags till igår. Det var väl inte någon höjdare där, hade Iz fått följa med hade det varit kanon. Tror att han skulle älskat miljön att vara i.

Igår mötte iallafall pappsen och Izor upp mig på stationen. Gissa om jag blev glad. Hela dagen igår vägrade izor att lämna mig. han skulle ligga så nära som det bara gick och så. Sjukt mammig var han.

Idag hämtade jag Lisa så gick jag till stan och mötte upp Sabina och Arach och Emelie och hennes två hundar Lisa och My.

Vi gick till boulgonerskogen och tränade en stund, efter det gick vi till rastgården så att de fick leka. När Emelie gick till sin buss så gick Sabina och jag hem till mig en stund. Efter det gick vi till stan och jag blev bjuden på kinamat av Sabina. ♥

Sitter just nu och försöker träna på vad jag ska säga på nationella provet imorgon. Ska sova snart. Är riktigt trött.


Jag och Izor - Bild Sabina Petterson

Jag och Lisa - Bild Sabina Petterson

Arach och Sabina - Bild Mandana Veysi (jag)

Ångest

Ångesten dödar mig, är på väg till Norrköping. Jag vill inte, vill ute sova utan izor, vill hem och krama om honom och aldrig släppa taget.


Trötta brudar

Har inte bloggat alls på två dagar, har inte haft tid helt enkelt.
Igår gjorde vi inte så mycket, vi var till centrum och handlade mat och gick några promenader med hundarna. Vi var väldigt trötta mot kvällen och somnade någonlunda tidigt.
Imorse vaknade vi vid åtta (ställde larm till 7!) vi fick panik då vi försov oss och tog Izor och sprang till centrum för att ta bussen ner mot stan. Vi hoppade av vid Hemsta och Sabina märkte att hon tappade sin plånbok. Vicky (Sabinas syster) hämtade upp oss med bilen så åkte vi tillbaka till Skutskär för att se om hon hade glömt plånboken hemma men icke. De spärrade hennes bankomatkort och åkte till Swedbank för att hämta ett nytt. Sen då åka vi till Ica Maxi och där var det kaos.
Eftersom affären firade 10 års jubileum så kostade godiset 10kr/kg. Folk var som galna i affären, det låg minst 20 kg godis på golvet som folk trampade på och det var långa köer till godiset. När vi först kom dit var vi väldigt försiktiga av oss och respektfulla mot andra människor. Efter ett tag märkte vi att vi inte skulle få något godis på det viset så vi fick mosha med gamla tanter, kriga om godis med barn och plocka så mycket godis som möjligt innan vuxna människor kom och tömde allt godis i sina påsar. Vi blev överfallna från alla håll av människor som skulle ha godis. Sabina fick massor av godis i håret då folk inte kunna plocka normalt, alla skopor var slut så folk hade plastpåsar på händerna och plockade godis. Hälften av vad de fick tag i hamnade antingen på golvet eller i någons hår.
Efter 2 timmar i godiskriget så hade vi fått ihop 15 kg godis. 5 kg var, då kollade vi annat som vi skulle köpa.
För att godiserbjudandet skulle gälla var man tvungen att köpa annat för 100 kr.
Så jag fick med mig läsk, pringles och ett 6 pack cola som jag betalade åt Sabina då hon senare bjöd mig på hambugare. Justja, 2 kg av mitt godis var enbart pez, underbart!
Sabina fick med sig pringles, läsk, maraboukakor (sällan) och ett par skor. Vi stog och drägglade över snygga skjortor som vi troligtvis kommer att köpa nästa gång vi åker dit.
När vi kom till Skutskär så gick vi och köpte hambugare, efter det åkte vi hem till S och åt. Efter maten fick hennes föräldrar höra om det vi gått igenom under dagen.
Efter det satte vi oss och portionerade upp vårat godis i plastpåsar. Sabina fick 7 påsar och jag 6.
Sabina slockade en stund (fast hon vägrar att erkänna) tillsammans med Arach. Så jag, Iz och Smilla hade en mysstund.
När Sabina vaknat så gick vi en sväng med hundarna och sen landade vi i soffan och har kollat på Mission inpossible. Nu duschar S, ska duscha efter henne, sen blir det en film till innan vi måste lägga oss då vi ska upp tidigt imorgon bitti.
Kl 12 ska vi vara på Öster då en kvinna kommer med massa hundprylar som ska säljas (företaget har gått i konkurs så hon säljer ut en massa från företaget)
Efter detr måste vi skynda oss hem till mig så jag får packa resten av det som ska med till Norrköping. Kl 16.00 går bussen dit så vi lär vara på station innan.
I 3 nätter ska jag vara utan min prins, hur ska jag klara det? min älskade Izor.

Hos tant Sabina

Sitter på tants altan just nu, vi var på dollar och handlade lite. Köpte ett jätte tufft halsband till iz och en microfiberhanduk, Sabina köpte lite tuggben, två likadana halsband som izor fick till banditerna, och lite bollar åt hundarna.

Bloggar nog mer sen.


Tidig morgon

Vaknade runt 3 tiden men gick upp halv 5, jag mådde jättedåligt när jag vaknae och har kallsvettats. Gick upp och duscha när pappa gick ut med Iz, nu sitter jag här och har bestämt mig för att inte gå till skolan idag, är hängig och har så ont i hela kroppen att ja blir svimfärdig. Jag ska ringa och sjukanmäla mig strax.

Så idag ska jag plugga och vila hela dagen eftersom jag missar att göra idrottsprovet idag. Skulle verkligen underlättat om jag åkte dit och gjorde det men med mitt mående idag så får jag stå över. Jag skulle endå få F på provet.


Hundträff

Jag ska alldels strax klä på mig och koppla Izor. Möter upp Sabina och banditerna vid station kvart i 6 och kl 7 drar vi mot öster och går med östergänget. Vi får se hur min trotsiga kille kommer att reagera. Proppar fickan full med massor av gott godis bla torkad kycklingfilé.

Bloggar ikväll om jag hinner!


Godnatt

Vi lägger oss för natten nu, bloggar mer imorgon.
Bjuder på en bild från den 25 maj då Iz och jag var i Söderhamn.


Izor, Milla och Pandora

Vad drömmer du om Izor?


Skutskär

Efter skolan så hämtade Sabinas syster upp oss och vi åkte till Granngården för att jag behövde pellets åt kaninerna då det var helt slut hemma. Efter det åkte vi till Ica Maxi och handlade. Jag köpte två påsar kycklinglår för 20 kr förpackningen! Så 2 kg för 40kr, inte illa.

Efter det åkte vi hem till mig, Sabina hjälpte mig att bära hem pelletsen (25kg) och då hämtade Izor och åkte till Skutskär. när vi kom till Sabina så hämtade hon hundarna så gick vi till skogen en stund. Efter det gick vi hem till henne fixade käk då vi var vrålhungriga. Vi tinade rå kyckling till hundarna som de fick till middag.

Efter en stund tog Izor och jag bussen hem. när vi kommer innanför dörren ser jag ett paket till mig, det var ett smakprov på Magnusson Meat & Biscuit foder. Izor tycker om det, han får fodret som träningsgodis. Nyttigt och bra, det gillar vi!

Nu ska grabben och jag krypa till sängs, båda är riktigt trötta!


Kaninpellets

Smakprov på hundmat

Bussträning

Brorsan, jag och Izor åkte till Valbo idag. Izor var så duktig, han har blivit så säker när det kommer till bussar.
När vi skulle på bussen var det fullsmockat med folk så vi fick stå mitt i gången och trängas med massor av människor. Man märkte på Izor att han inte riktigt tyckte att det var roligt men han satte sig ner bredvid mig och tog det lugnt. När de andra hade klivit av bussen i stan satte vi oss längst bak och Izor la sig på golvet och vilade hela resan. Förr reagerade han starkt på när dörrarna öppnades och han vela gå av då, men nu låg han bara och tog det lugnt.

Hemresan gick lika bra, jag är så stolt över min grabb!

 

Oskyldig Izor

Kom hem från skolan vid tre tiden och Izor var glad som vanligt. När jag kommer in till mitt rum så ser jag en plastpåse i Izors biabädd, tänkte inte så mycket på det men sen kom jag på att jag hade två grisöron i väskan. Jorå, de var borta när jag kollade, oskyldiga Izor...

Ska snart bege mig ut på en promenad med honom, troligtvis slutar min lillebror skolan snart så att vi kan åka ut till Valbo och hämta min telefon, tänkte ta med mig Izor och eftersom han inte får gå in i affären så ka brorsan stå utanför med honom i några minuter.

Izor vill sova

Grabben är fortfarande jättetrött sen igår, jag förstår honom han är bara barnet än.
Jag ska träna lite med klicker idag, vill lära honom sitt fint då det ser så sött ut.

Idag händer det annars inte mycket, skulle ut till valbo men jag har inte orken för det. Mår inte riktigt bra, yr och seg.

Så idag ska iz och jag ta det lugnt, måste plugga också. Imorgon ska vi till Furuvik med klassen, ser fram emot det!

bloggar mer när jag har någonting vettigt att säga.

Video


Trötta



Hjälp vad trött jag är, ser inte riktigt klart, dags att krypa ner under täcket och se på en film kanske.

Mötte iallafall upp Sabina och banditerna på stan 10 i 12, vi väntade in Sofia, hennes pojkvän och hennes otroligt söta Whippet tik Vilda.
Vi gick i boulognerskogen och fikade ihop. Efter en stund i bollan så begav vi oss till hundrastgården mitt emot station (det är helt klart den bästa rastgården i Gävle enligt mig) och hundarna fick leka. Det var inte så mycket fart i vallhundarna då Iz blev kär i lilla Vilda och var efter henne som en svans. Efter en stund kom Denise med Herkules och någon halvtimme senare gick Sofia, hennes kille och Vilda.

Izor som är väldigt trotsig nu fjantar sig och morrar/skäller åt andra hundar. Herkules som är en väldigt osäker och rädd hund kände sig hotad och började morra rejält åt Iz. Smilla märkte det direkt och gick emellan, hon skulle sätta honom på plats men han gav sig inte riktigt. Denise slet åt sig sin hund som inte var det bästa att göra. H hamnade i underläge och blev mer osäker och började hugga mot Smilla, det slutade med att H fick ett litet jack i örat men det blödde som om hela örat var av och Smilla fick ett handhål på nosen.

Denise gick hem med Herkules då örat inte slutade blöda.
Varför Smilla försvarade Izor är för att de har bildat sig en flock. Fast Izor inte bor med de andra så märker man att de har sin flock.

Sabina och jag satt kvar i hundgården ett bra tag innan vi beslutade oss för att åka till skogen i Stigslund och köra personsök med hundarna.

Det blev inte så mkt personsök utan vi lät hundarna köra sitt race då de hade det sååå roligt. Hade förövrigt Izor lös i skogen och det var inga problem, han kommer när jag ropar på honom, om han inte blir distraherad av Arach såklart.

Efter några timmar i skogen tog vi bussen till stan, när vi kom in till stan haglade det, regna och åskade. Det var kaos på stan. Jag väntade på stan med Sabina då hon skulle få vänta en timme på bussen.

Så efter 9 timmar med Sabina och banditerna är både jag och Iz helt slut!


Arach









Haha

- En hand!













Vad tror Izor att han är för djur?

















Fixar mig

Håller på att fixa mig och ska strax göra iordning varm choklad.
Vi blir inte så många idag men det gör ingenting. Ska bli lika roligt som vanligt att träffa Sabina och banditerna.

Ha inte mycket mer att säga nu, kameran är laddad så det blir nog ett bildbomb i slutet av dagen!

Min Iz

Vad heter din hund?
Red Goblin's Izor

Varför valde du just det namnet och vilka andra namn funderade du på?
Jag valde inte namnet, han hette det när jag köpte honom och han är verkligen en Izor!

När är din hund född?
10 februari 2011

Vilken ras är den och vilken färg har den?
Belgisk Vallhund/Tervueren (Red fawn)

Vart köpte du hunden och vad kostade den?
Vi köpte honom i Boden och vi betalade 6000kr för honom (22/1-12 Då var han 11 månader)

Varför valde du just den rasen?
Jag har alltid haft belgare runt omkring mig, jag älskar rasen och kan helt enkelt inte leva utan den.

Har du deltagit i några tävlingar med hunden?
Nej, ingenting är planerat än. Men i framtiden så.

Är hunden rädd för något?
Ingenting jag vet.

Vill du ha fler hundar av samma ras?
Absolut, en gång belgare alltid belgare

Kan hunden några konster och lydnad?
Han kan en del trick. B la höger och vänster tass.


Planering

Det har inte varit nå vidare bra uppdatering på bloggen nu. Jag skyller på att jag har haft fullt upp med skolan.

Idag mådde Iz inte så jätte bra, han hade tuggat i sig en bit av en matta. Jag förstår att han mådde dåligt, kan inte ha varit roligt för magen. Han spydde på morgonen och sket inne under tiden jag var i skolan. 
Så fort pappa kom hem började Iz skämmas över vad han hade gjort. Stackars hund, han kunna inte roför det. 

Han fick iallafall lite kokt ris och rå kyckling och han mår redan mycket bättre. 
Gick ut med honom direkt efter skolan och sen gick jag hem och bäddade ner mig framför tvn ett tag.

Efter att alla djuren hade fått mat så började jag fixa käk åt pappa och mig. Det blev potatisgratäng (vegansk) pepparrotsås, bailikapuckar och en sallad med bla avokado och tomat.
Pappa fick stekt kött istället för basilikapuckar.
Efter maten hamande jag och pappa i matkoma. Kollade på Simpsons och Family guy tillsammans med Iz som låg och sov bredvid mig.

Nu är pappa ute med Iz då jag är helt slut, men det har varit en bra dag idag, lite stressig bara.

Imorgon har jag och Sabina bestämt oss för att ses med hundarna och gå i bollan och fika. Vi vill ha med oss lite folk då det alltid är roligt att träffa nya människor och det är jättenyttigt för hundarna att träffa nya hundar. 
Så Denise och hennes Dalmatiner Herkules följer med och Sofia och hennes Whippet. Förhoppningsvis är det flera som är sugna på en heldag med oss!


Red Goblin's Izor <3 

Iz!

Ignorera min röst, fjantade mig lite. Izor är bara glad i videon, finns inget ont i denna grabb!


Kallt

Usch vad kallt det är ute, blåser och härjar.

Jaja, åkte till skolan imorse och gjorde en hörövning på engelska. Sen hade vi långrast, åkte hem och rastade Iz och käkade lite. Efter det åkte jag tillbaka till skolan och hade matte.
Efter matten skulle vi fixa åt djuren, men eftersom hela klassen hade hunnit gå in i djurrummet och reptilrummet så frågade våran djurkunskapslärare om vi inte kunna bada hennes hund.

Varför inte? så vi tog med oss Frasse in till köket där vi har hundbadkaret och schamponerade in honom och efter det fönade vi honon.

När han var klar så frågade åran hundkunskapslärare om vi inte kunn ta hennes Riesenschnauzer i samma veva. Så vi gjorde henne fin också. Men det är betydligt svårare att göra en Riesenschnauzer ren än e liten blandrashund. Men med hjälp av en massa godis så gick det.
Vi fönade henne och jisses vad krullig hon blev, ägaren ska trimma henne snart. Det behövs, fast hon är så söt i sin päls!

Efter det så hade vi ellära. Jättetråkigt, efter det tig jag bussen hem och tränade Iz, han var så glad och träningsvillig idag. Min fina pojke!

jag vela kolla hans koncentrationsförmåga så jag satte en godis på hans nos, fick hålla i nosen försiktigt och lägga godisen på annars försökte han ta den hel tiden. Efter att han hade suttit med godisen på nosen ett tag så utökade jag det med två till.

Ställde upp Yra och fotade henne lite också. Hon är så fin min älskade hare!



Trötta

Iz ligger utslagen på golvet och jag ligger i sängen. Jag ska snart klä på mig och gå en sväng med honom.
Idag har det ínte hänt nå speciellt mycket. Var hem vid lunchen och rastade Iz och sedan tillbaka till skolan.
Har gjort prov i hundkunskap, fixat inne hos reptilerna och kollat på en film.

Är sjukt taggad inför Grand Canaria resan! Shit vad roligt vi kommer att ha!

Sliten brud

Idag började jag skolan igen, jisses vad det inte känns bra. Var så sjukt trött idag och är fortfarande lika trött fast jag druckit energidryck. Hmm..
Vi var iallafall 3 stycken i klassen idag då resten av klassen hade kompledigt, det var skitskönt.
Hela förmiddagen ägnade vi tid åt att fixa hos djuren och mysa med dem, satt och mös med våran boa Barbro, sedan tvångsmatade vi en dvärg skäggagam som inte mår så bra.
Gustav tog upp våran blåtungade skink så jag äntligen fick klappa den!
Sedan tog han upp våran groda som jag inte sett en enda gång sedan jag började skolan. Haha.

Efter att vi hade fixat inne hos de djuren så gick vi in till smådjursrummet och fixade där, klippte kaninens klor då de var för långa, tog även ett marsvins klor på samma gång.

Efter lunchen gick vi ut med våran hundkundskapslärare och hundarna, de fick springa av sig i rastgården vid station. Efter det gick vi in igen, och sen skulle vi ut. Haha, vi tog med hundarna och skulle till Söder's zoo för att köpa frolix, gerbilsand och en krabba.

Kajsa döpte krabban till Arnold, haha så sött! Efter att vi kommit tillbaka så skulle vi tvätta Svantes tassar (en hund) så vi satte honom i hundkaret och fixade det, sedan fönade vi tassarna och efter det skulle vi klippa pälsen mellan tassarna på honom och sist klippa klorna.

Efter det slutade vi, då mötte bästa Sabina och banditerna upp mig så gick vi hem till mig för att hämta Iz.
Vi gick sedan mot rastgården vid station och monstrerna fick leka.
Efter någon halvtimme kom Wictoria med hennes hund, vi gick nästa på en gång då och Sabina skulle ta bussen hem.

Wictoria och jag tog en snabbrunda i bollan med hundarna sen var jag tvungen att sticka hem, lär plugga som en idiot inför provet imorgon. Känner att jag kommer faila totalt.


Skinken

Boan Barbro

Massor av bus

Mötte upp Sabina vid stationen halv 12 och vi gick direkt till Öster för att vänta in hundgruppen. När alla var samtalde så gick vi en promenad tillsammans. Är ås stolt över min kille, det var hur många hundar som helst i alla olika åldrar och storlekar och han skötte sig så bra! Vi kunna gå längst bak, i mitten och längst fram utan problem. Lite dragig var han men vad gör det?

Efter promenaden gick vi till lokalen och fikade, efter en liten stund kom Denise med hennes Dalmatiner Herkules. Det var även första gången Denise träffade Izor. Inne i lokalen blev det jobbigt för både Izor och Sabinas banditer. De vela leka! Efter en stund så beslutade vi oss för att gå till rastgården iallfall då hundarna vägrade att sitta still.

Två personer med en aussie följde med, vovven hette Ozzy och var Izors ålder. Det märktes verkligen att de var i samma ålder.

Denise och Herkules satt utanför medans de andra lekte då Herkules är osäker och rädd när det kommer till hanhundar (speciellt okastrerade).

Efter en stund i rastgården så beslutade vi oss för att gå till en annan rastgård då denna var rena rama halkbanan. Utanför rastgården stog Johanna och väntade på oss. 

Pratade lite med Denise då eftersom Herkules var så lugn och inte alls rädd när han gick med de andra hundarna så skulle vi testa att sätta ihop dem.

Sagt och gjort, det gick jättebra och Izor och Herkules lekte jättefint. Även banditerna var med en stund.
Senare kom en liten 8 månaders valp, (någon staffe skulle jag tro) En liten med kaxig tik var det, jättesöt!

När de gick så fortsatte hundarna att leka, sedan kom en kvinna med en Greyhound. Benen vek sig när jag såg den, så vacker! Tänkte på Grynet då. En Greyhound som Lisa och Klas hade. Tyvärr blev hon påkörd av en bil och avled.

När Greyhounden kom in så gick Denise och Herkules då H och den andra hunden inte ihop sedan tidigare.

Senare gick vi mot stan för att Sabina och Johanna skulle åka hem, jag skulle även fylla på mobilen. När de tog sina bussar hem så gick Izor och jag hem. Prinsen gick fot hela vägen hem! gick han någon halv meter framför han så harklade jag mig lite bara så gick han fint igen. Otroligt!

Nu har jag en riktigt trött Tervueren i sängen.


Herkules och Izor

Herkules, Smilla, Izor och Arach

Haha Smilla

Herkules och Izor

Herkules och Iz

Herkules

Bus

Grabbarna

Full fart

Två glada killar

Bus

Herkules och Arach

Iz och Herkules

Grabbarna

Väldigt synd att Izor fick en skugga över sig, ska se om någon kan redigera bort det åt mig.

Min härliga prins

Izor

Izors min på denna bild!

Grabbarna grus

Izor, Arach och Herkules

Izor, Arach och Herkules

Bilden talar för sig själv

Arach

Smilla är kär!

Grabbarna grus kollar läget

Arach och Oliver

Oliver

Grabbarna

Oliver

Så himla vacker hund!

Smilla <3 Oliver

Fina Oliver

Charmig Tervueren

Du gör min dag. ♥




Städat

Har städat rummet lite och satt upp lite afficher och några foton.
Ska ta och dammsuga senare när jag kommer hem från promenaden.
Iz och jag ska träna lite inkallning nu när gräsmattan här utanför inte är helt täckt med is.

Det har inte hänt så mycket idag, ska plugga senare ikväll och njuta av mina sista lediga dagar på lovet.
Ser fram emot morgondagen, Sabina och banditerna kommer ner till Gävle och vi ska gå med östergänget.
Hoppas att vädret blir lika fint som det har varit idag, kameran ligger på laddning och den följer med.

Nu ska jag äta någonting och sen går vi ut.



Valbo och Skutskär

Idag var jag och pappsen till Willys och handlade lite veganmat åt mig. Sen tog jag och min lillebror bussen till Valbo för att lämna in min Iphone, så om ca 3 veckor får jag tillbaka den/en ny.
Vi gick omkring lite i köpcentret och på Ikea.

På Ikea köpte jag en plastpåsebehållare som är perfeka höhäckar åt kaniner. Så nu har även Intro en höhäck.
Efter det gick vi till köpcentret och tittade på lite Xbox spel men brorsan hittade inget. Sen gick vi till Coop och jag handlade lite basilikapuckar och en dricka var åt oss. Det sista vi gjorde var att gå till Djurmagaziet och där köpte jag torkad kycklingfilé åt prinsen som han avgudar och bajspåsar år Sabina då hon bad mig köpa det åt henne.

När vi kom hem så tog jag Izor och åkte till Skutskär för att träna med de bästa. Träningspasset gick sjukt bra för att vara första gången han var okopplad (han hade spårlina som släpade på backen) och störning av Arach.
Ojojoj vad Sabina och jag inte var populära då. Han vela leka me Arach, så fick han inte det!

Vi körde lite inkallning, gick sådär men jag är nöjd! (Det var roligare att springa till Arach än till matte)
Sedan tränade vi lite fritt följ. Han var väldigt trött då så vi gav oss efter en stund och lät monstrerna leka. Efter det gick vi hem till Sabina och tittade på några sista minutenresor till Grand Canaria.

Vi ska dit i sommar har vi bestämt! Nice! Tog bussen som gick runt halv nio tiden hem.
Har tittat på tv och pappa kom nyss in med Izor och ligger och sover i hallen.

Tack för ännu en lyckad dag Sabina!

Furuvik

Igår pajjade min mobil när jag skulle sätta mig på bussen till Sabina, fick panik och bad pappa komma med min mobilladdare hem till Anna. Trodde att batteriet dött, nä telefonen fungerar fast skärmen är bäcksvart! Blir så arg! Det är min andra Iphone som gått sönder utan andledning. Det är inte en repa på denna Iphone, det har inte kommit in vatten och jag har knappt haft den i 3 månader.
Suck, bäst att de ger mig en ny annar ...

Jag fick iallafall panik när jag såg att telefonen inte fungerade så jag lämnade Izor med pappa och tog pappas cykel och cyklade hem för att låna brorsans telefon, det tog mig bara några minut att ta mig hem så jag cyklade riktigt fort.

när jag kom hem så fick jag låna brorsans gamla lur, sen kom jag på att jag bara behöver byta simkorten i våra iphones istället. Sagt och gjort, loggade sedan in på FB och bad om Sabinas nummer. Efter det slängde jag mig på cykeln och cyklde ner till Anna där pappa och Izor var, tog Izor och gick så raskt till stan för att hinna med bussen att jag har svinont i benen idag.

Sabinas kompis vela vara med oss idag så jag tog bussen till Furuvik istället där hennes kompis mötte upp mig med sin epa, när vi kom fram till huset så blev Izor riktigt glad, hans favorit Arach var där! ojojoj vad de lekte och stoja.

Jag är så glad att Izor och Arach tycker om varandra så mycket!

Efter två timmar tog iallafall jag och Iz bussen hem. Jag somnade runt nio tiden. Då var jag trött!

Nu ska jag fixa mig och dra till Willys med pappa, finns nästan igenting som jag kan äta här hemma och pappsen vet inte vad jag äter.

Sen ska brorsan och jag till Valbo så att jag får lämna in min mobil. Blir att titta lite i köpcenteret och sen tillbaka hem, träffar troligtvis Sabina sen också. Nice!!

Bussen

Sitter på bussen på väg hem, ska hämta izor och sen till Robin. I får se om jag hinner träffa honom en snabbis, sen ska jag till Anna och hjälpa henne med någonting, efter det tar jag med hundarna på en långpromenad i bollan. Troligtvis åker jag och prinsen till skutskär och träffar Sabina och banditerna. Väntar fortfarande på svar från henne.

Uppdaterar senare


RSS 2.0