Iz


Valborg

Idag har jag varit på BUP, efter det gick jag till Anna och pappa cyklade hem och hämtade Izor. När han kom så köpte han maxmat åt mig, efter det gick jag och hundarna till veterinären. Lisa tyckte inte att det var roligt! Hon vägrade gå in i rummet där hon skulle få sin spruta, men det gick bra i vilket fall. Tog 2 sekunder så var hon klar. Frågade samtidigt om jag kunna röntga och kastrera Izor på samma gång, det var inga problem. Puh, jag vill inte söva honom för många gånger.

Efter det så gick vi en promenad. Tränade Izor lite, sen gick vi in till Anan för att fika.

När jag kom hem igen så tänkte jag ta in kaninerna eftersom de kommer smällas idag. Sagt och gjort, ångrade mig efter en stund då kaninerna lekte rövare och de var livrädda för Izor. (saknar mina harar!!!)

De fick flytta ut igen, hann iallafall ta Chilis klor när hon endå var inne.

Kom nyss in med Iz, han ska snart få kvällsmat och sen ska jag se en film.

Bus

Gick en sväng till Anna och gick med hundarna, släppte de i en rastgård och Izor försökte på alla sätt och vis få Lisa att leka med honom. Men icke. Så jag började busa och härja med Izor, det var såå roligt tyckte Iz. Själv blev jag helt slut, haha.

Efter promenaden gick pappa och jag till Willys med hundarna, köpte chips, dipp och burkmat åt Izor. Vill varitera lite och inte enbart ge honom a-fil i maten nu när han äter dåligt. i 2 dagar har han ätit jättebra utan a-fil eller nått i fodret. Imorse vela han inte ha mat men ikväll åt han minsann! 6dl torrfoder med lite burkmat i. Han kommer inte få burkmat dagligen utan någon gång ibland tills vi ska börja med färskfoder. Den 12 april vägde han 19.6 kg. Imorgon ska jag till veterinären då Lisa ska få sin vaccinationsspruta. Det är ett par år sedan hon fick den sist. Passar på att väga Izor då!

Tog med mig kameran och fotade lite. Har inte satt någon logga på bilderna, hann inte och orkar inte skriva den på alla bilderna nu.






































Djurmagazinet

Var till Anna runt halv tolv tiden idag, klockan tolv åkte vi till valbo. Inne i djurmagazinet träffade jag Sabina och banditerna. Vi gick och letade reda på allt vi skulle ha och betalade och gick sen ut. Anna följde med mig in i affären och hon hade Lisa, när vi kom ut så var hon och hunden spårlöst försvunna! Janne kom och jag berättade att de var helt borta. Han gick in i affären och dubbelkollade utan resultat, då tog han bilen och körde runt hela Valbo ett par varv. Efter ca en timme tänkte vi att det vore bäst att ringa polisen. Janne valde att ta en runda till och kolla, efter 1,5 timme så dyker Anna och Lisa upp från ingenstans. Jag frågade vart de hade varit, då hade hon gått och satt sig på en bänk utanför en leksaksbutik. Eftersom det var så varmt ute idag så gick hon in i butiken och satte sig där. Suck, när hon var återfunnen så sa jag hejdå till S och vi åkte tillbaka till Anna.

Lisa fick Brit premium light foder som hon tycker är helt okej. (hon är sjukt kräsen) sen fick ho en rosa Hurtta flytväst. Lisa har inga problem med att simma men eftersom vi ska börja simma 1-2 gånger i veckan. Hon fick simma i badkaret idag, det gick ganska så bra. hon var väldigt stressad och vela ur badkaret i stortsätt hela tiden. Efter ett tag lugnade hon sig och började simma. Det är så synd, hon har ingen kondition kvar. Vi ska sakta men säkert få den bättre.

Till Izor köpte jag träningsgodis, ett märgben och bajspåsar i 3 olika färger. Ångrar mig att jag inte köpte någonting mer nu i efterhand. Ska köpa en dummy snart och kolla efter ett koppel. Grejen är att jag älskar kopplet jag har till Izor, det är så mjukt och skönt. Medans nya läderkoppel inte alls är lika sköna. Men varför jag vill ha ett nytt koppel är för att jag vill ha ett lite kortare + med hake. Mitt koppel har två hakar.
Äh vi får se om jag köper ett nytt koppel, gillar verkligen mitt!
Lilla Lisa har ett läderkoppel som hon fick för två somrar sen, det börjar mjukna till sig lite. Vill ha det mjukt med en gång, haha. Kräsen man är.

Imorgon ska jag iallafall Åka till Skutskär och köra Agility med S om jag inte får några förhinder. Hoppas vädret blir lika bra som det varit idag!







the hunger games

Blev bjuden på bio med Sabina idag, vi såg the hunger games. Det var andra gången för henne och första för mig. Grymt bra film! längtar tills de andra filmerna kommer.

Fick en present av S också, en bollslunga. Tack! ♥

Annars har det inte hänt så mycket idag, var ut med hundarna efter skolan och nu ska jag snart snå på en film. Vädret har varit jätte konstigt idag, ena sekunden var det sol och varmt, andra sekunden var det spöregn. Suck.

Imorgon ska jag iallafall vara hos Anna till 12, då åker Janne, jag och hundarna till djurmagazinet och shoppar.
Blir det fint väder imorgon så åker S och jag till klubben och tränar agility!

Fick även reda på en hemsk sak, våran hundkunskapslärares hund ska avlivas på måndag eller onsdag. Hon är 14 månader gammal (precis som Izor). Hon har en lös benbit i som inte kommer gå att reparera. Det är riktigt synd.

Justja! Yra ska ställas ut i Arlöv den 6/5.  Spännande, det blir första gången som hon ställs ut. Tyvärr har hon börjar fälla, men vi hoppas på det bästa!


Skolan och Izor

Vaknade lite sent idag men kom till skolan i tid, hade engelska lektion och läste klart min bok om Robbinson Cruse. Efter det hade vi matteprov, det gick ganska bra tror jag. Vi började med kapitlet för en vecka sedan!!! så vi fick knappt någon tid att lära oss det.

Efter lunch så skulle vi börja spela in våran film på hundkunskapen. Eftersom jag inte kan åka ut till Hamrånge och film imorgon med Izor så fick han komma till skolan. Pappa kom med honom så åkte vi upp för att filma. Först började vi filma My, Emelies lilla chihuahuablandis när hon skulle få klorna klippta. Efter det var det Sabinas Smilla som skulle få klorna klippta. Varför vi tog två hundar på kloklippning är för att de klipper på olika sätt, och det vela vi få med på filmen. Sen var det Izors tur. Vi skulle visa hur man la en gasbinda på en skadad hund. (I detta fall var Izor den skadade) Han skötte sig jättebra! Men det blev lite mycket för honom att komma till skolan, se Smilla och inte få leka med henne. Se lilla My som han sååå gärna vela leka med. Sen skulle han upp på ett trimbord och få bomull mellan tassarna. Min gofis!

När vi hade lindad klart så klippte Sabina klorna på Izor, herregud när ska jag lära mig klippa svarta klor? Jag tycker att det är så jobbigt. Izor fjantade sig när Sabina klippe dem på honom. Nu ska jag iallafall hålla den längen på klorna som han har nu.

Efter skolan så gick jag till Anna och pratade lite med henne. Sen tog jag hundarna och gick en sväng. Vi stötte på några hundar men det blev inte mer än "gluffade" på dem. Annars brukar han ställa sig på bakbenen och skälla/skrika åt dem. Min tonåringsbebis!


Söndag

Ja idag har det inte hänt så mycket, Iz och jag gick hem till Anna och fikade. Sedan tog jag hundarna och gick ut på en promenad. När vi kom in igen så började vi prata om att banta Lisa. På lördag skjutsar Janne mig till Valbo för att köpa in dietfoder och en flytväst åt Lisa, eftersom det är hundens dag så ska jag passa på att köpa lite grejer åt Izor om jag hittar någonting. Det som garanterat ska införskaffas är bajspåsar då 50pack endast kostar 5kr!

Imorgon ska jag köpa en tandstensskrapa åt Lisa och börja skrapa tänderna på henne.

Har även möte imorgon 10.15 vi får se om jag åker till Furuvik efter det, brukar bli väldigt trött i huvudet efter möterna.

Izor bebisen ligger och sover, jäklar vad trött han är när vi kommer hem nuförtiden när vi har börjat träna allt mer. Han är ingen hund som klättrar på väggarna, absolut inte. Utan han ska vara där jag är hela hela hela tiden. Nu kan han ligga och vila när jag går till ex köket eller så.

Får bli en bild på mina harar. De är så saknade, kom hem nu!

Krypa

Blev inget bloggande igår och inte så mycket gjort heller för den delen.
Izor och jag tränar för fullt med att krypa, han gör framsteg och är så lättlärd. Efter lite träning så fick han vila, då passade jag på att tärna blodpudding och slänga det i ugnen. Underbat tycker Izor.

Medans blodpuddningen var i ugnen s tog jag in Joshi och myste med honom i soffan. Izor låg bredvid och sov, men sen helt plötsligt blev han jättenyfiken och Joshi och skulle lägga tassen på honom osv, då sa jag till honom att lägga sig ner.

Förstår inte hur harkorsningarna kan vara så mycket roligare än hararna. När hararna har sprungit av sig i lägenheten så lägger han sig bara ner och totalskiter i dem, men korsningarna minsann, de ska man vara efter! Suck.

Stackars Joshi satt i min famn och hade ögonen uppspärrade, efter lite öronmassage så slumrade han till en stund.

Nu ska jag klä på mig och äta frukost. Sen ska jag oh Izor gå en sväng, senare idag ska vi till Anna också.

Inlägg från igår

Efter skolan kom pappa med Izor, vi gick en snabb sväng då jag hade möte kl 16.00 Efter ca 10 minuter var mötet slut (blev väldigt kort) så gick jag till Anna där pappa och Izor väntade på mig. Gick med pappa och hundarna och passade på att gå till willys med honom då jag behövde köpa blodpudding åt Izor. Pappa stod utanför med hundarna. Passade även på att köpa chips och dipp som jag ska äta senare idag. när jag kom ut från affären så satt en liten pojke och klappade Lisa jätte fint och försiktigt, sedan såg jag att Izor gick fram till pojken och började slicka honom på händerna. Pojken började skratta och Izor blev så glad, han var så jäkla snäll och go mot pojken. Han la sitt huvud i pojkens famn och vela bli klappad. Izor har tidigare tyckt att barn är läskiga så jag var hela chockad. Lilla Lisa satt tätt intill pojken och nöjt av att bli klappad av pojken och hans mamma. Vi pratade en lång stund om hundar och mamman var jätte trevlig att prata med.
När vi skulle gå så tackade mamman så mycket för att hennes son fick hälsa på hundarna. Jag blev helt varm inombords, vilka härliga människor.

När pappa kom ut från Willys så gick vi till Rusta där jag köpte tjurmuskel åt Izor. 70cm för 39.90 så jag köpte två stycken.

Efter det så gick jag hem till Anna igen och vi pratade länge ang Lisa. Eftersom hon är fruktansvärt överviktig så ska jag ha henne ett tag och få ner henne lite. Ska kolla när vi har sommarlov så att jag vet när jag kan ta henne. Visst kan hon komma hit imorgon men jag vill utnyttja tiden. Kommer att ta det väldigt lugnt med henne. Man kan inte banta en hund för fort.

Det är tur att Lisa går ihop med mina harar annars skulle det inte gå. Hararna bor inne i mitt rum så. Saknar dem, men de har det kanon i Skåne och Örebro. Igår parade Andreas Intro med en vit rödögd Belgisk hare hona, hoppas att hon inte går tom. Annars får han para om dem.

Lånat bilden av Andreas. Bilden finns på hans facebook grupp "Pure hares"

Passivitetsträning

Efter skolan mötte pappa upp mig med Izor, gick till Anna och hämtade Lisa och gick med hundarna. Den rundan vi brukar gå går det ofta folk med hund. Idag var det väldigt många som gick den rundan, Izor sa inte ett pip.
Vi satte oss på en bänk ett tag, Izor tyckte att det var såå tråkigt eftersom det sprang omkring en skällig tax sm han så gärna skulle vela leka med. Taxen hade inte ens sett Izor utan den hunden var fullt upptagen med att skälla och busa med några barn som lekte (troligtvis ägarens barnbarn)

Izor var konstigt nog jätte träningssugen fast han var så trött så vi tränad lite fritt följ, backa och stanna. Gick väldigt bra.
När vi kom in tänkte jag träna lite backa men han var så uppe i varv så han gick gå och lägga sig istället.

Jag ska snart lägga mig för kvällen, är riktigt trött. Bjuder på ett par bilder från idag.




Izor och skolan

Prinsen följde somsagt med till skolan idag, jäklar vad bra det gick!
När han skulle in i sin bur så blev han väldigt stressad och började pipa, bita på gallret och gå runt så jag fick ta in honom i klassrummet medans vi hade genomgång. Det gick kanonbra.

I min grupp var det Emma NK, Kajsa och Gustav. De kollade när jag tränade Izor.
Vi körde shaping, target och "visa och peka".

Vi började med shaping, Izor skulle lära sig backa. Det gick realtivt bra första passet, han backade någon steg osv.

Sen körde vi target, målet var att han skulle flytta en sån där yoga/gymnasikboll med nosen. Vi kom inte så långt med det, han duttade iallafall nosen på en postit-lapp som satt på bollen. Sedan var det "visa och peka" Izor skulle lära sig snurra. Men vi gav upp efter ett tag då det blev för mycket att ta in för honom.

På lunchen gick S och jag med hundarna till rastgården så de fick springa av sig och vi passade på att fika. när vi kom in igen så hade snälla Kajsa tagit med mat från Heart Break åt mig!

Andra passet så fokuserade vi bara på backa. Nu kan han det min duktiga kille!

Efter skolan gick vi till Anna och hämtade Lisa för att gå till djuraffären och köpa hennes dietfoder (R/D) och bajspåsar. Sen gick vi en sväng och sedan till Anna igen.

När vi kom in så hade Anna ställt ner Lisas matskålar igen som jag inte såg, så medans jag trodde att Izor drack vatten så käkade han upp maten. Jag blev sjukt less på honom. Men det är inte hans fel, maten stog framme.

På vägen hem så var Iz jätte trött. Han gick så jäkla fint och sökte kontakt i stort sätt hela vägen hem. Min älskade, fina, bästa hund! ♥


-

Var ute väldigt länge med hundarna idag, ett par timmar drygt.
Skulle gå på Österträffen med S men hon försov sig så det blev inte av.

Vi kom hem runt 7 tiden, hoppade i duschen och efter det utfodrade jag djuren.
Nu har jag ätit två sojakorvar och ska ta mina sömntabletter så att jag orkar kliva upp imorgon.

Izor ska följa med till skolam imorgon som jag skrev tidigare i ett inlägg, det kommer säkert gå jättebra. Vi ska möta upp Sabina som har Arach med sig och Emma som har sin hund Bella. vi går en promenad tillsammans innan vi går in i skolan så att hundarna får vänja sig med varandra.

Izor och jag tränade passivitet idag. Lilla Lisa struntade i oss och låg och solade istället. Vi satte oss på en gräsmatta där folk går hela tiden. Han skötte sig jättebra och vela bara kela.

Däremot har han inte varit rolig vid hundmöten, har varit tvungen att sätta halsbandet riktigt högt upp på honom då han trasslade in sig i Lisas koppel och kastade omkull henne i stortsätt. Sen så var jag inte riktigt på humör för att bråka med honom.

Annars har vi haft det jätte mysigt ute i solen idag!




Hemma

Kom nyss in med Izor efter en två timmars promenad.
Gick och hämtade Lisa så promenerade vi, jisses vad hon inte kan gå fint i koppel. Hon ska fram till alla ställen som hundar har kissat på, tror nästan att det är en hanhund fast i tikform.
Izor var dryg han också, drog lite i kopplet och var fjantig.

När vi hade lämnar Lisa och gick hemåt så skötte han sig exemplarisktVi tränade fritt följ, sitt, stanna och inkallning. Duktiga hund!
Han gör allt för en minimal bit torka kyckling.

Pappa är och handlar nu, bad honom köpa kycklingfilé och blodpudding så ska jag fixa godis åt honom som jag ska ta med till skolan på måndag. Eftersom det är ny miljö, nya lukter, massor av olika hundar så vill jag ha 100% fokus. Fast 100% kommer det inte att bli då Sabina tar med brorsan Arach. Men det är vi glada för. På lunchen ska de få springa av sig i rastgården så de är nöjda och belåtna när vi ska köra eftermiddagspasset med hundarna.

Har varit ut och matat kaninerna och vid åtta tiden ska Izor få sin mat. Och sina droppar som han ska ha i öronen.
Han är så duktig när jag ska hälla dropparna i öronen och ögonen på honom. Trodde att det skulle vara svårare. Tur att man har världens bästa hund då. ♥


Mat

Väntar på att min potatisgratäng blir klar (Älskar det), sen ska jag slå på en film och mysa med Izor.

Iz har ätit halva sin mat, nu är han och pappa ute. Vi får se om han äter upp resten sen.


Min älskade hund

Vi var hos vet och de misstänker påbörjad allergi. Eftersom vi misstänker frolicen/fodret så sa veterinären att vi skulle sluta ge frolic. Om han fortfarande skulle klia sig så är Orijen boven.

Han har fått Betnovat 1mg för klådan i öronen, 5 droppar om dagen i 5 dagar.

Och Fucithalmic, 1 droppe 2 gånger om dagen i 10 dagar för ögonen. Då han får gulgrönt klet i ögonen och ögonen var lite röda.

Han var fin i öronen, hade pyttelite brunt klet i ena örat och pyttelite vitt klet i andra. Det som jag trodde var irriterad i hans öron var det ingen fara med. Eftersom det är ett litet veck just där.

Han har gått upp lite också, 19.6 kg! Han äter 6dl+ om dagen nu. Är så glad över det. Har köpt hem A-fil som han får i maten. Då slinker den ner direkt.

När jag hade haft honom i drygt någon månad så fick jag knappt i honom 3 dl om dagen.

Nu ligger prinsen och sover bredvid mig. Kyss


Foto: Petra Eriksson
Prinsen har samma härliga hållning när han sitter ner som när han var valp


Fredag den 13

Vaknade runt 5 snåret imorse. Kollade ut genom fönstret och såg att vädret inte var det roligaste. Grått och trist.
Izor kom och mös med mig efter en stund och då somnade jag om. Vaknade vid 11 igen.

Ska käka frukost och göra mig iordning eftersom jag inte har någonting bättre för mig.
Kanske slår på en film också.

Efter vet besöket så ska jag ta en långpromead med hundarna och träna Izor lite.

Senare idag ska jag ev till Villastan och hjälpa ett par tjej med att fånga in en stackars kanin som rymt/blivit utslängd.


Lilla älskade Kiara. Hoppas att jag får träffa henne snart.

Veterinär imorgon

Imorgon har Izor en tid hos veterinären.

Han kliar sig väldigt mycket i öronen och runt munnen, vi misstänker någon form av allergichock men vi vet ej. Har pratat lite med hans fd ägare om detta och han har inte kliat sig "mer än vanligt" när han bodde hos dem.

Ska be om att de gör stickprover på honom så att vi får reda på vad det är! Hoppas att det inte är någonting allvarligt.

Har myst med Joshi en lång stund idag, sen fick de skutta omkring fritt i några timmar.
Jag saknar mina harar mer än någonsin, längtar så tills jag får hem dem. Det är så konstigt och jobbigt att se deras tomma burar.


Hemma

Vi kom hem igår kväll.
Tyvärr blev det inte som vi tänkt oss. Sabinas tik Smilla och L&K's tikar Milla och Pandora gick tyvärr inte ihop. Så vi fick hålla dem åtskilda under tiden vi var där. Det var jobbigt för både oss och hundarna. S vi beslutade oss för att åka hem igår.

Konstigt nog blev det inget fotande! Skämms lite.

Jag har gömt lite godis i lägeheten som Izor hittade på nolltid. Nu sitter han nöjd bredvid mig. Duktig hund!

Nyduschad hund

Vaknade runt halv åtta imorse och duschade medans pappa och Iz var ute. Efter det åt jag frukost och sen gick jag en sväng med Izor.Blev jättesugen på piroger så jag beslutade mig för att fixa det när jag kom hem sen. Vid halv två tiden gick jag till stan för att möta upp Sabina och banditerna. Vi gick till Filippas foder då S behövde få ett papper ifyllt ang APL:en hon gjort där. Hundarna fick en varsin torkad tjurtestikel att smaska i sig. Usch...

Sen gick vi iallafall mot rastgården och hundarna fick leka. Izor och Arach leker väldigt hårt med varandra och idag blev Izor tryckt mot ett träd med full fart. Smällen hördes på långa vägar så jag blev lite orolig. Helt pltöslig började Izor skrika för varje steg han tog, han kunna inte gå rakt och var helt sne i kroppen. 1000 tankar snurrade i huvudet på mig, herregud hade han brytit ryggraden?
Sabina som är van vid glappa höfter m.m på hundar kollade igenom honom. allt satt på sin plats och Izor lugnade ner sig. 

Troligtvis skrek han pga smärta och chocken när han åkte in i trädet. Han undvek Arach ett tag men sen var det fart på dem igen. Mongohundar!

Vid halv 5 tiden gick vi hem och jag började göra piroger med min storesyster, jäklar vad goda de blev! Pappa gick en sista sväng med Iz runt 9 tiden och när de kom in igen så duschade jag Izor. Det var riktigt läbbigt tyckte han men vad duktig han var! Hans päls blev så fin och len av schampoot vi köpt. Rekomenderar det starkt! Funkar det på en terv så funkar det på alla raser, tervars byxor är hemska. Nu är et lena och fina!

Efter att han har dränkt ner hela mitt rum med vatten och gjort min säng till en vattensäng så ligger Izor och sover på sängen, har borstat igenom honom och han reagerar inte alls. min trötta prins!

Imorgon åker jag, Sabina och hundarna till Söderhamn. Ska träffa mina älskade tervtjejer, jag har saknat de så! Och Lisa och Klas såklart. Kameran och datorn hänger såklart med.


Lov

Idag gick vi halvdag i skolan. Elin och jag fick sluta när vi var klara med djuren. Så runt 10 gick jag hem. Åt och fixade lite saker och efter det begav jag mig till Sabinas praktikplats. Köpte hundschampoo där och sen gick jag till station för att möta upp pappa. Vi gick till djuraffären och köpte hundmat, tyvärr hade de inte Orijen med fisk utan endast med kyckling. Så tråkigtnog måste izor äta samma foder som han inte var så jätte förtjust i.

Om han inte börjar äta bättre och går upp i vixt så kommer jag att köpa VOH. Det är endå vad jag planerar att utfodra honom med.

Det har inte hänt så mycket idag, kollade precis på Dum och dummare. Snacka om korkade huvudpersoner, haha.


Polishundar

Imorse när jag väntade på bussen så ringde min mentor mig och frågade om jag var piggare än i förrigår. Svarade ja och undrade varför han ringde egentligen. Han hade bokat träff med polisen idag, vi skullle åka och se när de tränade sina polishundar. Jag blev jättepepp och ivrig. När jag kom till skolan så var Elin inte där, så jag och mentorn åkte ut till poliserna. Vi var där i drygt 1,5 timme.

Vi fick se lite lydnad, skydd, spår, bevakning osv. Väldigt spännade att se, de förklarade allt väldigt bra också.
Synd att jag inte hade min kamera med mig. Hade varit roligt att fotografera lite.

När jag kom till skola igen sen då så fixade jag med djuren. Efter det fick jag sluta. Pappa kom med Izor, så då gick jag en sväng med Iz och Lisa.

Runt 20 över 5 gick jag mot station med Iz för att möta upp min syster som kom från Uppsala.
När hon kom så gick vi hem, bytte om och efter det gick vi och åt sushi. (jag åt vegansk). När vi kom hem så matade jag djuren och sen gick vi en sväng med Izor.

Nu sitter jag här och ska snart lägga mig.
Imorgon kommer Angies pappa hit och hämtar Intro. Jisses, blir helt tomt här hemma!
Men det klarar jag. Vet ju att mina älskade har det bra.
Yra är frigående inomhus hemma hos Karin. Intro kommer att ställas ut i maj och troligtvis få betäcka 4 honor!!
Intro kommer också att få bo inne.

Iz ligger och sover, ska ta mig någonting att dricka och sen krypa till sängs.


Izor och Intro

Sjuk

Jag har varit jätte hängig idag, därför har det inte blivit något bloggande.
Fick gå hem från skolan vid halv 2 tiden. Somnade runt 2 och vaknade vid 5 igen. En anbing piggare, gjorde iordning lite käk och sen gick jag ut med Izor en sväng.

Tränade lite smått med honom och i slutet av promenaden la jag ett litet godisspår åt honom.

Hans foder börjar ta slut nu, ska testa Orijen med fisk och se om han vill äta mer då. Han fick det hos Sabina i helgen och han slickade ren skålen med en gång.
Ska in till djuraffären i veckan och köpa det. Ska passa på att kolla lite träningsgrejer när jag endå är där.

Det är tomt här nu när Yra är i Skåne. Stämmningen är annorlunda. Intro är inte lika livlig. Slår vad om att han vet att Yra inte är här nu.

Karin smsade mig och berättad att hon hade gjort en liten koll på Yra. Hon hade lite mjäll i pälsen (troligtvis pga fällning), hon var även lite kladdig mella tassarna. Det vet varken hon eller jag vad det kan bero på. Men hon har blivit kladdig vid ett par tillfällen när hon ätit frukt/grönt. Hon var även brunstig. Karin har lite jobb framför sig med mitt troll, hon gillar som sagt inte att bli buren. Det måste hon träna på inför utställningarna.

Köpte 4 akitaskålar när jag var och lämnade Yra i lördags. Alltid bra att ha.
Nu ska jag gå och lägga mig framför tvn med Iz, hoppas jag blir bättre imorgon.


RSS 2.0