Solat

Var ute på baksidan och solade en sväng, Iz var i långlina och vi kastade lite boll emellanåt. 
Var ute i kanske 1,5 timme och jag tyckte att izor klarade värmen väldigt bra för att ligga i solen (det fanns skugga som han kunde ha lagt sig på)
 
Innan vi skulle gå hände det som inte fick hända. En kvinna kom med sina Chihuahua mixar och Izor tittade på dem, kastade iväg Izors boll och han struntade i hundarna, sen började den ena hunden muppa sig och skälla som sjutton och då sprang Izor diit och jag hann inte få tag i linan. Tack gode gud så rörde han inte hunden och jag bad matten så hemskt mycket om ursäkt. 
 
Jag bokstavligtalat kastade ner Izor på backen och tvingade honom att ligga kvar, var så fruktansvärt arg på honom.  Sedan gick vi tillbaka till platsen där jag solade och då fick han ligga där i en 20 min innan vi gick hem.
 
Nu ligger han i sin fotölj och sover. Ska träffa Denise om en stund så hundarna får leka av sig. Efter det ska vi kolla igenom mina rester av plugget och därefter glo på en film och jag ska iallafall tjocka mig med chips. 
 
Hade tänkt ta en tur till skogen men märkte att mitt ben inte riktigt hängde med, det värkte när jag gick så skogen får vi ta en annan dag. Och förhoppningsvis får jag nomeselen såld så att jag kan beställa en storlek större åt Izor. Ska be Denise ta med ett måttband så att vi kan ta korrekta mått på Iz.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0