Izor och skolan

Prinsen följde somsagt med till skolan idag, jäklar vad bra det gick!
När han skulle in i sin bur så blev han väldigt stressad och började pipa, bita på gallret och gå runt så jag fick ta in honom i klassrummet medans vi hade genomgång. Det gick kanonbra.

I min grupp var det Emma NK, Kajsa och Gustav. De kollade när jag tränade Izor.
Vi körde shaping, target och "visa och peka".

Vi började med shaping, Izor skulle lära sig backa. Det gick realtivt bra första passet, han backade någon steg osv.

Sen körde vi target, målet var att han skulle flytta en sån där yoga/gymnasikboll med nosen. Vi kom inte så långt med det, han duttade iallafall nosen på en postit-lapp som satt på bollen. Sedan var det "visa och peka" Izor skulle lära sig snurra. Men vi gav upp efter ett tag då det blev för mycket att ta in för honom.

På lunchen gick S och jag med hundarna till rastgården så de fick springa av sig och vi passade på att fika. när vi kom in igen så hade snälla Kajsa tagit med mat från Heart Break åt mig!

Andra passet så fokuserade vi bara på backa. Nu kan han det min duktiga kille!

Efter skolan gick vi till Anna och hämtade Lisa för att gå till djuraffären och köpa hennes dietfoder (R/D) och bajspåsar. Sen gick vi en sväng och sedan till Anna igen.

När vi kom in så hade Anna ställt ner Lisas matskålar igen som jag inte såg, så medans jag trodde att Izor drack vatten så käkade han upp maten. Jag blev sjukt less på honom. Men det är inte hans fel, maten stog framme.

På vägen hem så var Iz jätte trött. Han gick så jäkla fint och sökte kontakt i stort sätt hela vägen hem. Min älskade, fina, bästa hund! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0