Irriterad Izor

Det är inte alltid roligt med en kaxig och envis valp tidigt på morgonen. Idag skulle Aryah promt ligga mellan mig och Izor och äta ben. Hon väckte såklart honom genom att slänga sig på honom. Sen har det varit lite cirkus varning här hemma. Frågan är om Aryah ätit raketbränsle till frukost? Hon är överallt och ingenstans. Hon har stulit ett ben från Izor som hon ligger och tuggar på några decimeter från hans ansikte. Frågan är om hon vill jävlas med honom? tur är det att Izor är så pass tolerant när den kommer till valpen och gör ingenting annat än varnar genom morr och tandvisning. Men bryr sig mallevalpen om det? nä, inte det minsta. Ibland har jag tänkt att det vore himla skönt om han faktiskt sa till henne att det inte är okej att stjäla ben, skälla på honom när han vilar, klättra på honom och försöka stjäla hans mat. 
 
Angående matstölder här hemma kan jag iallafall ge er goda nyheter. Aryah sätter sig ner och väntar tills Izor ätit upp och gått ifrån matskålen innan hon springer dit och inspekterar om det finns några matrester kvar. När hon var lite yngre var det i princip omöjligt att låta Izor äta ifred. Hon puttade undan honom och tog hans mat. Inte nog med att hon är himla snabb med maten också. Tar en kvarts sekund så har hon svalt ner hela hans måltid. 
 
Men hon är inte alls lika matfixerad som hon var förr. Då var det onmöjligt att ha henne i närheten av mat. Hon skulle ha allt. Ben, godis, mat. Ja allt! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0