strumptjuv

Varje morgon ser jag att mina strumpor inte ligger kvar där jag lagt dom. Då har Aryah tagit strumporna och lagt dom på alla möjliga ställen så då är det bara att leta efter dom. Den här lilla hunden älskar lukten av skor och strumpor. Hon har stulit ett par skor av mig som hon bär omkring på eller sätter huvudet i.
 
Nu gör jag inget speciellt,  vaknade för 2 timmar sen ungefär och har haft lite värk i kroppen som nu har gått över. Idag åker vi till klubben för att träna Flash-mob. Linnéa kör mig dit och förhoppningsvis kan hon passa Aryah under tiden jag och Izor tränar, eftersom jag inte har någon bur att sätta henne i.
 
På fredag ska vi köra viltspår. Jag, cornelia och Emma. Efter det blir det npg en tur till klubben om vi inte väljer att plocka svamp istället. Och nu är jakt säsongen igång igen så nu får man vara extra försiktig ute i skogen med hundarna. Cornelia har lovat att köpa en ny reflexväst till mig och en väst till Aryah, så får hon pengar när vi vet vad priset hamnat på. Måste även köpa nya lampor till dom så att dom syns extra mycket
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0