Djuraffärsbesök och bad

Mor min kom över tidigare idag och jag var riktigt rastlös efter att ha storstädat lägenheten. Vi bestämde oss för att promenera ner till näringen och gå in på Gävleborgs hund och katt och sen vidare till Testeboån. När vi kom in i butiken var Ankie inne på trimmet med en kund, hon har helt missat att jag skaffat mig en till vovve och blev så förvånad när jag kom in med två hundar. Men nu fick hon se Aryah och vi pratade en bra stund innan jag fyllde en kasse med kalkonhalsar och betalade. Vi gick efter butiksbesöket vidare till ån och väl framme släppte jag hundarna och Mr Fluff for ut i vattnet och förblev inte Fluff längre. Han simmade och apporterade sin boll i över en halvtimme och Aryah doppade tassarna och nästan magen. Sen tyckte hon att det var för kallt och sprang längst strandkanten istället och letade efter matrester som folk tappat vid grillplatsen. 
 
Efter en stund när vi kände oss nöjda gick vi hem igen med två nöjda hundar. Aryah hade lite krut i baken medan Izor var lugn och sansad. När vi kom hem fick jag världens benvärk, troligtvis pga mina dåliga skor. Hundarna la sig till rätta direkt och har sovit konstant förutom vid ett tillfälle då de busade. 
 
Ska snart koppla dom och gå en liten sväng så dom får kissa innan jag slår på tv'n och förhoppningsvis går det någon bra film ikväll!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0