sjuk?

Vaknade imorse med världebs halsont och täppt näsa. Har nog blivit förkyld eller något i den stilen. Förhoppningsvis är det någonting som går över fort.
 
Igår böwv det ett lite väl personligt inlägg men ibland behöver jag skriva av mig. Nu ska jag försöka hålla mig till min och Izors vardag och äventyr. Tråkigt nog har jag lite ide torka och vet inte riktigt vad jag ska blogga om. Om du har några tips och idéer får du hemslt gärna lämna en kommentar på bloggen.
 
Jag ska försöka bli bättre på att fotografera och håller faktiskt på att kika på en ny kamera. Tycker att det är dags att lämna min gamla 400D. När jag har råd med en ny kamera så får min storasyster min gamla kamera. Kameran tar bra bilder men jag som vill utveckas mer inom fotpgrafering kommer inte mycket längre med min hederliga kamera. Jag har haft den i över 7 år om jag inte minns fel. Vad för kamera det blir vet jag inte än, kanske byter märke rätt av och prövar någonting nytt. 
 
Har förutom att kolla på kameror borstat Fluff och haft en mysstund med honom. Nu tittar jag på tv och ska snart göra en kopp te. Ute är det fortfarande grått men det regnar tack och lov inte.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0