löpträning

igår var vi som sagt på hundplejset tillsammans med resten av specialidrotts eleverna. det var ett mysigt litet ställe men hade lite dåligt utbud för att vara ett hund café. vet dock inte om dom bytt inriktning sen de bytte lokal.

vi fick iallafall träffa hundfysioterapeuten Emma som var väldigt duktig. hon förklarade allting väldigt bra och Izor fick testa gå på löpband. det är nog första gången han gjort det. i börjab tyckte han att underlaget var lite äckligt och obehagligt då marken helt plötsligt rullade iväg men efter en kort stund tog han ut fina steg och jobbade ordentligt.

sabina hade med sig sin aussie Smilla som går i passgång och man såg verkligen stor skillnad pp hennes gångstil så fort hon kom upp på löpbandet. Hon var inte ett dugg bekymrad över underlaget och travade på fint.

efter besöket pp hundplejset begav jag och sabina oss ner till djuraffären. jag upprepade gång på gång hur fint Izor gick i kopplet och fick bekräftat av S att han passade. hon förklarade att det inte var någon fara utan att han bara överansträngt sig. idag har han gått rent så det var bara tillfälligt. skulle hab däremot inte sluta passa skulle ett vet besök nog blivit av för att se om han hade ont.

vi traskade ner till gävleborgs zoo och S köpte en godisbag, jag betalade för hundmaten som kommer idag. 720 kr ink rabatt... allt blir bara dyrare och dyrare som har med hund att göra. nåja, izor måste ha mat. that's it. vägde honom också och nu väger han 24.4 kg. han är i fint hull så det måste vara musklerna som väger eftersom vi fystränar rätt mycket nu när snön är borta. man känner även på honom att han är fin i hullet och har fin muskulatur.

klippte även klorna på honom igår och borstade igenom honom. jisses vad päls en hund kan ha.










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0