Fullspäckad dag

Idag var vi inte så värst många på hundlektionen. Det var jag, Sabina, Emma, Christine och Matilda. Men det var helt perfekt, vilket team vi är. De höll sina lektioner och jag och Iz deltog såklart i lektionerna, det var allt från att lära sin hund bakdelskontroll till att hoppa över ett ben till att gå förbi en godisskål. Jätte roligt var det verkligen, alla var himla duktiga och förklarade utförligt hur sakerna skulle utföras och man fick bra med hjälp. Eftersom Izor är en hund som ger 1000% åt gången blev han rätt snurrig efter lunch så då tog vi det lite lugnt. Men jisses alltså, våra hundar, vilket gäng. Ingen bråkade på någon, Izor blev uppretad av Lucifer en gång och då började Izor att småmorra men annars var det inget, ett missförstånd mellan Iz och Max när det var rastningsdags men annars var det bara lugnt. Hundarna strosade på och när de rastades hade vi alla hundar lösa och de gjorde sitt och struntade fullständigt i varandra. Eller tja, Max är väldigt kär i Smilla så han släppte inte blicken från sin älskade.
 
Mot dagens slut var vi alla så himla trötta så vi typ la oss och halvsov i solen. I alla fall Izor och jag. Jag hade sjukt ont i fötterna av mina Dr Martens som jag gått omkring i hela dagen och trött i kroppen av alla kläder jag hade på mig då jag trodde vi skulle få regn. Men fick vi regn? åh nej, sol, sol, sol. Jag klagar inte men det blev en aning svettigt må jag säga.
 
På eftermiddagen gick Iz lös hela tiden. När vi gick in i klubbstugan och när vi var ute, när vi fick trängas med andra och deras hundar i dörröppningen och i kön till den heliga vattenskålen, eller vattenhålet som vi kallade det, Sabinas vattenskål. Izor var så cool och grym idag och det är synd att den sidan inte alltid syns på honom. För folk missförstår Izor jätte mycket. Izor är inte perfekt, men han är inte långt ifrån perfekt. Han har sina små problem som exempelvis att han kan agera väldigt fort och man inte riktigt hinner tänka vad som just hände. Det kan ha hänt 1000 saker men man står där som ett frågetecken och undrar. Han drar i koppel och kommer nog inte att sluta med det, men jag ger inte upp. Bara för att han inte kan gå ordentligt i koppel så ska han inte släpa omkring mig på gatorna. Åhnej, jag må vara liten men jag kan hålla tillbaka en stor hund.
 
För en halvtimme sen fick han kvällsmat, köpte färsk kyckling på coop åt honom, han fick två lår och kräktes upp ett halvt otuggat lår. Suck, när ska den här hunden lära sig att man tuggar maten? han är omöjlig. Detsamma gäller godis, han sväljer dem och hostar upp de senare så ibland flyger det ut godisbitar från Iz haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0