Ivrig Schäfer

Izor och jag cyklade till L's lägenhet och hämtade ivriga Kepler som på drygt 2 veckor vuxit på sig enormt mycket! Kepler hade väldigt brottom ut och blev riktigt glad när han såg att Izor stod vid dörröppningen. Stackars Izor blev våldgästad med pussar från Kepler. Tur att Izor är snäll, men han kan bli sur också och det respekterar Kepler tack och lov.
 
Vi väntade i över 45 minuter på att få komma in i hundrastgården då en kvinna tyckte att hon skulle vara där inne och ignorera mig när jag flera gånger frågat artigt hur länge hon tänkte vara kvar.
 
Nåja, till slut gick hon och jag kunde släppa hundarna. Efter en stund började jag frysa så jag kopplade dem och gick tillbaka med Kepler och tog sedan cykeln och cyklade hem igen.
 
Izors kondition är verkligen inget att skryta om, han blev jätte trött på den korta sträckan vi åkte, men vi tar det i lugn takt. Om en månad är han nog i topp form om vädret fortsätter på det här viset, så länge vi inte har snö och is på vägarna kan jag cykla långa sträckor med honom.
 
Brukar ni cykla med era hundar?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0