Två ska bli 3

Nu tänker jag äntligen skriva om det. I mitten/slutet av Juli åker jag och L till Norge för att hämta hem en ny familjemedlem. En liten Malinois tös som kommer att heta Aryah. Izor kommer att bli en jätte bra storebror till lillen det vet jag. Han kommer att åka på så mycket stryk av liten kan jag tänka mig då hon har temperament i sina linjer. Mer info om Aryah kommer när jag valt ut henne samt får mer information!
 

Kommentarer
Postat av: Dehäreja

Nämen vad roligt med en liten nykomlling i flocken! Grattis!
Det vete tusan om jag inte ska beställa ett Halsband av dig? Dom är verkligen jättefina! Men då blir det nog ett i de så kallade Regnbågsfärgerna/Mångfaldsfärgerna... jag återkommer om detta senare.. En liten bredd- och prisuppgift kanske du kan ge mig? Jag har en Welsh Springer Spanielhane och du kanske behöver ett halsmått innan du anger pris?

Må så gott så länge!

Svar: Tack. Ska bli jätteroligt med en nykomling.Jag har regnbågsfärgad lina hemma så det är bara att hojta till om du vill beställa. För 1 rad tar jag 100 kr och för 2 rader tar jag 200 kr. Behöver ett halsmått så halsbandet inte blir för stort eller för litet :)


Detsamma!
Mandana Veysi

2014-06-09 @ 19:55:57
URL: http://dehareja.blogspot.se
Postat av: Elin o Olle

Men va roligt, lycka till :D

Svar: Tack!! :)
Mandana Veysi

2014-06-11 @ 02:23:32
URL: http://teamtollare.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0