sängmys

Ligger i sängen med Izor tätt intill mig som sussar så sött. Jäklar vad han har blivit morgonkelig på senaste tiden. Förr var han inte alls lika kelig men nu tränger han sig på och ska gosa. Och vem kan tacka nej? Han är bara farligt söt.
 
Idag kommer min syster från Uppsala och det ser jag fram emot. Vi ska på min lillebrors skolavslutningen hela familjen och då inkluderar jag Izor också. Dessvärre får han inte följa med in på skolan så jag och pappa kommer att turas om att stå utanför och passa honom då jag inte lyckats ordna hundvakt. Jisses, min lillebror ska börja på gymnasiet. Han är inte så liten längre.
 
Min snälla syster ska låna mig hennes digitalkamera så bloggen får lite mer bilder. Visst blir bilderna inte ens i närheten lika bra men den är lättare att ta med sig. Bara stoppa i fickan och gå.
 
Ni är säkert jätte nyfikna på Aryah och jag kan säga er att det är jag också. Valp är inte vald än men hon kommer från en kull på 14 valpar!! Hemma har jag börjat förbereda inför hennes ankomst. Har beställt lite saker från ZooZoo, bla hundmat, en kong för valpar, kampleksak,  tuggben osv. Jag ska åka till Biltema och köpa en fake BIA-bädd som hon ska få sova i. Jag sla bara valpsäkra lägenheten och sen tror jag minsann att allt är klart. En namnbricka ska jag också köpa, ska även köpa en till åt Izor. 
 
Det ska bli spännande att ha en valp i huset. Det blir faktiskt min första valp. Hon kommer att miljötränas från dag 1. När jag fick Izor fick vi börja från ruta 1 och det var inte jätte roligt då han inte alls var van vid miljön. Jag tror inte att det kommer bli några problem. En valp är lätt att forma sägs det och det tror jag. Vi ska åka bil när vi hämtar henne, sen ska vi åka mycket buss och tåg. Gå i parkeringshus, gå på gallertrappor, vara i stan, i skogen, på byggarbetsplatset m.m så att hpn vänjer sig vid miljöerna. Självklart kommer Mr Fluff att följa med på allt då det bara är nyttigt för honom att utsättas för miljöerna trots att han är van.
 
Är det någonting speciellt ni undrar över eller har tips till mig som blivande valpägare? Komentera nedanfär isånnafall! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0