Räven i skogen

 

Kommentarer
Postat av: Dehäreja

Jag tittar faktiskt lika gärna på Izor i skogen som på en Räv!
Stackars din kompis Lena som lider av pälsdjursalllergi och det var ju både tappert och bussigt av henne att komma ändå!
Jasså du, du lider av städmmani du ;) Det är det nog ingen som kan beskylla mig för, men lite över *normal städning blir det nog för dom flesta husdjurägare!
Hoppas att du/ni hittar en passande avgång till Söderhamn idag och att resan går bra!
Idag ska Pälsklingen min och jag nog bara slappa tror jag. Det skulle nog i alla fall min högra arm och axel uppskatta och eftersom Oscar (Pälsklingen) är en gammal och mycket klok vän, annpassar han sig lätt efter sin mattes dagsform ♥

Må så gott i Söderhamn!

Svar: Tittar man fort när han strosar omkring i skogen kan man missta honom för en räv, Men sen ser man den svarta masken. :)Ja det är jättesynd om Lena, tycker synd om alla som lider av pälsdjursallergi. Måste vara otroligt jobbigt. Är glad att L klarade av 2 timmar med Izor. Det är flera bekanta till mig som inte tål pälsdjur men som klarar av Izor ett tag. Det beror nog på att han badas så pass ofta.

Haha ja, städmani kan man lugnt säga. Gillar att ha det blankt hemma, kommer bli galen när valpen flyttar hit ;)

Ni får ha en trevlig lördag. Vi åker snart till landet och ska också ha en slappdag. Hundarna roar sig själva i trädgården.

Hoppas armen och axeln blir bättre!
Mandana Veysi

2014-06-14 @ 10:54:10
URL: http://dehareja.blogspot.se
Postat av: Dehäreja

Tack för din omtanke!

2014-06-14 @ 11:59:19
URL: http://dehareja.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0