Leverans på g

Snart kommer en låda VoH hem till mig, måste be mamma eller pappa ta emot lådan så maten inte tinar. Men det är ingen brådska, tar 1-2 dagar för maten att komma. Och jag kanske är hemma tills dess.
 
Idag har vi haft världens slappdag, jag har rensat ogräs i trädgårdslandet medan hundarna har legat ute i gräset och tuggat på ben. Efter en stund tyckte Izor att benet var trist så han kom och hjälpte mig att rensa ogräs. Händig liten grabb den där Iz.
 
När jag kände mig klar gick vi in och jag tog en dusch, fy sjutton vad det var skönt. Nu tänkte jag pyssla med någonting tills Klas är tillbaka så vi kan åka till stranden med vovvarna, det blir ett simpass idag också. 
 
Tog även och klippte tasshåret på Izor samt klippte klorna på honom. Tog och klippte Millas klor lite till och hjälp vad pulporna har vuxit. Det började blöda nästan direkt. Men nu är klorna bra på henne så jag slipper tänka på det. 
 

Kommentarer
Postat av: Dehäreja

Jisses, jag hinner inte alls med här inne! (men det har sina förklaringar) och hos dig händer det då verkligen mycket och vilka härliga bilder på buskompisarna Izor & Milla! Men du, vem är Milla??!!

Nu när jag läser om din päls och klovård på raringarna får jag lite dåligt samvete.. Imorgon ska jag banne mig ta tag i det! Det är bra att få en spark i baken ibland ;)

Må så gott allihopa!

Svar: Milla är "min" extravovve som jag fött upp. Det är tack vare Milla och hennes kull som jag blev Tervueren frälst.
Jag är väldigt petig när det gäller klovård och pälsvård. Ibland lite "extrem", Borde egentligen ha en klippras som jag kunde pyssla med. Får så mycket beröm av folk då Izor alltid är så välskött. Kan borsta och finpustsa honom flera gånger om dagen.

Men självklart ska man sköta om pälsen och klorna på sin fyrbenta vän. Säger inte att man inte ska göra det. :)

Kram från oss!
Mandana Veysi

2014-06-16 @ 19:06:38
URL: http://dehareja.blogspot.se
Postat av: Dehäreja

Jaha, på så vis med Minna! Kul att få lite bakgrund...
Då är vi ganska lika när det gäller päls- och klovård, för jag får också en hel del beröm för att Oscar alltid är så fint skött! Uppfödaren lärde mig under hans första levnadsår (vi bodde inte så långt ifrån varandra) hur en Welsh Springer Spaniel verkligen ska se ut och det är ju så roligt att kunna göra det själv. Både trimma och klippa! Så när jag säger att det är hög tid för pälsvård, tycker alla att han är jättefin :)

Ha det gott!

2014-06-16 @ 21:14:13
URL: http://dehareja.blogspot.se
Postat av: Dehäreja

Korrigering... * Milla* skulle det ju stå!!!

2014-06-16 @ 21:15:26
URL: http://dehareja.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0