Rally lydnad

Stack iväg till skolan och mötte upp Sabina. Idag körde vi lite rally lydnad för första gången och det var inte det lättaste. Jag hade svårt att komma ihåg skyltarna så jag stod som ett frågetecken, sen kändes det så konstigt att tjoa och berömma under träningen då jag är så inkörd i tävlingslydnaden. Att peka och visa Izor vad han skulle göra var så konstigt och att han var hyper som jag vet inte vad gjorde det inte bättre, men mot slutet så koncentrerade han sig ordentligt och gissa vad? jag har en riktigt nöjd hund här hemma som ligger och sover på golvet.
 
När vi kom hem så såg jag att arbetarna blivit klara med vardagsrummet och oj så fint det blev! Nu är det bara köket och hallen kvar och det ordnar dom imorgon. Hittade även ett brev här hemma som kom med posten tidigare idag och jag har fått en prenumeration på Härliga Hund av Lisa och Klas. Ojoj vad jag ser fram emot att läsa tidningarna!
 
Imorgon ska Izor filmas i skolan, bäst att han sköter sig. Sen väntar ett långt lov för mig om det inte blir någon ändring på det vill säga. Resten av klassen har APL i 3 veckor så jag har liksom ingenting att göra då. Den tiden kommer att gå åt till att träna inför examinationen som är snart.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0