3 år

Hipp hipp hurra för våran Izor idag!
 
Tänk, nu är han hela 3 år. Under de här två åren som gått har vi som team och jag som person utvecklats enormt mycket. Izor har alltid varit en toppen hund men det är nu när han börjat mogna som det verkligen syns. Jag är så himla glad över att få dela min vardag med honom.
 
Izor som liten valp
 
Födelsedagen ska självklart firas och tårta står färdigt i kylskåpet och vi väntar bara in Wictoria och Wilma. Just nu har jag Izor i knäet sovandes. För ett år sedan tyckte han inte alls om att vara så pass nära.
 
Han har utvecklats till en mycket tryggare och tuffare hund på nolltid. Att han blivit tuffare och mer kaxig har inte bara fördelar utan det har även sina nackdelar. Men hur roligt hade livet som hundägare varit om det inte fanns någonting att jobba på? Vi har redan gjort enorma framsteg på kort tid och jag är mer än stolt över min fina skatt.
Nytagen bild
 
Tack Åsa för den här underbara hunden. Han förgyller inte bara min dag utan andra människors också. Han är otroligt älskad och han har så mycket kärlek att ge folk. Tusen tack.
 

Kommentarer
Postat av: Lilla solus

Ett stort gratis till Izor från mig :D man märker verkligen hur speciell Izor är för dig (:

Svar: Tack så jätte mycket! Han är verkligen en speciell hund. :)
Mandana Veysi

2014-02-11 @ 12:29:45
URL: http://solus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0