ny dag, nya tag

Startade dagen med en lite länge promenad med hundarna nu innan det blir för varmt. De fick strosa fritt då det var folktomt längst vägen vi gick på. Båda var superduktiga och kom på inkallning varje gång. Däremot har Aryah kommit in i någon drygålder gissar jag på. Hon springer iväg när jag ska sätta på henne selen eller något halsband. Det kan bero på 1000 saker men drygt är det när man har bråttom ut. När selen väl är på bryr hon sig inte ett dugg.
 
Igår fick hon för fördta gången rått kött och magen klarade det finemang. Minns första gången Izor fick köttfärs.  Han hade sprut diarré i över en vecka. Inte speciellt mysigt.
 
Nu sover hundarna lugnt, Izor ska få sog ett bad idag (om jag inte skjuter upp det igen) tycker att han luktar lite illa efter att ha badat ute så mycket som han har gjort.
 
Till veckan åker vi ut till Bönan och umgås med Emma och Aryahs lilla kompis Bella. Izor kommer.att njuta av vistelsen då hans kompis Agnes kommer vara på plats, dvs Emmas lillasyster som avgudar Izor. 
 
Och snartr det dags för 12 veckors sprutan, idag blir Aryah 11 veckor gammal så det är god tid att boka en tod hos veterinären.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0