Galningar

Aryah bara växer och växer, ska hon aldrig sluta växa? ska ta en vikt på henne så fort jag får tillgång till en våg. Izor och hon leker mest hela dagarna och deras lekar blir allt häftigare. Idag lekte dom ute för första gången, filmade det så lägger upp ett videoklipp senare. 
 
Igår fick dom ett varsitt spår, Izor gick sitt först och slarvade inte alls lika mycket som sist. Var mer noggrann och hade nosen i backen mest hela tiden. Sen fick Aryah gå sitt spår och Izor tyckte inte att han var klar med sitt. Han skrek, hoppade i luften och var riktigt sur för att han vela spåra mer. Det blev en hel del störning för Aryah med en gapande storebror fastbunden en bit bort men hon fokuserade fint på sitt spår och mumsade i sig godis.
 
Idag har jag tagit fram lite aktiveringsleksaker till hundarna som dom fått pyssla med. Aryah fick pyssla med Ninni Ottson spelet medan Izor fick pyssla med aktiveringskuben. Det tog en liten stund för Aryah att lista ut hur hon skulle få bort klossarna så att hon kom åt godiset men när hon väl kom på hur hon skulle göra så gick det bra. Nu är hon helt mosig i skallen efter hjärngympa. Körde även lite ligg övningar med henne samt sitt, ligg, stå med Izor. Superduktiga båda två. Nu är lillen så trött så att hon sover med huvudet lutat mot godisburken och det kan jag säga er är ett under. I vanliga fall gör hon allt för att komma åt gobitarna. Man måste gömma allt ätbart för den lilla, matintresse har hon så det räcker och blir över. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0