Aryahs första dopp

Igår mötte vi upp D och gick till Testeboån för att låta hundarna svalka sig i värmen. Väl på plats hoppade Izor i som vanligt efter sin boll och Aryah stod på strandkanten och krafsade i vattnet. Bestämde mig för att gå ut en bit i vattnet för att få bättre bilder och vad händer då? lillpluttan följde med och poff sa det och hon simmade. Blev så förvånad, trodde inte alls att hon skulle simma idag men tänk så fel man han ha. 
 
Efter några kortare simturer så valde A att stanna på land och gosa in sig hos en kvinna som solade. Izor simmade på fint och några timmar senare valde vi att bege oss hemåt då lillan var väldigt trött. Gick med hundarna till Öster och tog bussen därifrån. När vi kom in i Öster var det några barn som vela hälsa på hundarna och jag sa att det var okej så länge de enbart klappade Aryah. Hon hoppade upp i knät på dom, pussade dom i ansiktet och la sig på rygg. Izor vela bara gå vidare då det var så tråkigt att stå stilla. 
 
På bussen somnade liten väldigt fort och när vi kom hem fick hon sova ut ordentligt innan batterierna var laddade på nytt. Izor och Aryah går jättebra ihop. Izor har lärt sig att han måste leka lugnt med Aryah som bara är en liten bebis. Vilket går jättebra, trots att man ser på Izor att han vill busa ordentligt.
 
 

Kommentarer
Postat av: Alice

Varför fick dom bara klappa Aryah för? bara undar. ;)

Kul att hon simmade också!

Svar: För att jag inte ser någon mening med att folk (som han aldrig kommer träffa igen) ska klappa på honom då han är reserverad mot främlingar. :)
Mandana Veysi

2014-08-03 @ 12:12:04
Postat av: lisa

Åh vilka härliga foton!! Va roligt att lillisen simmade också :) Ser ut att vara ett oerhört mysigt ställe!
Dom ser oerhört fina ut tillsammans, hur gammal är Izor? :)

Svar: Det är ett kanonmysigt ställe. Perfekt för mig som bor så centralt att ha en liten badplats i närheten!
Izor är 3 år gammal :)
Mandana Veysi


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0