agilitysug

inte blivit myclet på bloggfronten nu. livet rullar på. har ett enormt agilitysug och funderar på att åka till klubben idag och träna nu när hindrerna står ute.

tja, vad har hänt? igår kom Denise och hennes mamma över på middag. äveb mamma, pappa och bror kom. vi åt och hade det trevligt. jisses vilken tir att jag har sån stor lägenhet att vi 6 personer fick plats vid matbordet i köket och Izor kunde springa som han vela.

senare när alla gått förutom D så gick vi en långpromenad med Izor innan vi gick hen igen.

de senaste dagarna har spenderats med D och vi har haft jätte roligt. vi har böand annat varit på köpis och jag har shoppat till Izor och även D, som sen födelsedagspresent och försenad julklapp. sen vela hon även ge en till present då jag knytit två halsband åt hennes dalmatiner Herkules.

jag köpte iallafall ett nytt stryphalsband, ett väktarkoppel, b-vitamin, en guldfärgad snakekedja och skor till framtassarna. förhoppningsvis passar dem på honom. tänkte mest eftersom han sliter sönder trampdynorna när vi cyklar. D köpte en furminatior, ett läderkoppel och 2 halsband som är så fina. bild kommer! så himla gulligt av henne, eftersom hon lagt ut så mycket pengar på Iz så har jag lovat att knyta ett matchande koppel till hennes vovves halsband. måste bara beställa hem mer lina.

det har blivit dåligt med hundträning de senaste dagarna men känner att suget är tillbaka nu! äntligen, nu kör vi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0