Mush - naturlig hundmat

Som ni vet får Izor barf lite då och då utöver sin dagliga måltid med VoH. Vet inte om det är så många som vet om märket MUSH som tillverkar så naturlig hundmat som möjligt. Passa på att få en gratis smakprov på deras foder.Det är väldigt populärt, speciellt bland de som ger sina hundar BARF:
 
Jag ska ta mig ut till Valbo någon dag nu i veckan och hämta ett smakprov och självklart kommer jag att skriva  bloggen om vad Izor tyckte om det.
 
http://www.mushbarf.com/sv/eform/submit/gratis-maltid

Kommentarer
Postat av: E

Jag har försökt ge min hund färskfoder,men han vill inte ha :/ Det var VoH nr 25. Har du något tips på hur man kan göra?

Svar: Testa att fyll ett märgben med färskfoder och ge honom. :) Brukar fylla tomma ben bara för variationens skull! Lite trist att bara äta från en skål. Du kan även testa att slänga i ett ägg kanske så att han får lite annan smak på det? Eller så tar du helt enkelt bort maten och severar en annan tid (tänker mig nu om hunden inte vill ha frukosten, då serverar du kvällsmålet eller tvärtom) till slut kommer din hund att äta. :)
Mandana Veysi

2013-09-04 @ 21:18:41
Postat av: suzan

Men äter hunden sin mat innan utan problem varför byta när den inte vill ha den nya maten? Jag kör på VoH, valde mellan det och MUSH :)

Svar: Nu hänger jag inte riktigt med. Min hund har aldrig tackat nej till sin mat (efter att jag bytte till färskfoder) ibland är det bra med variation. Ger BARF på sidan om och kommer säkert att köpa hem några korvar MUSH bara för att han sa få lite variation i matväg.
Mandana Veysi

2013-09-05 @ 17:57:54
Postat av: suzan

neeej pratade om första personen , sry :o

Svar: Jaha okej haha. :)
Mandana Veysi

2013-09-05 @ 19:07:12
Postat av: E

Suzan; Jag ville bara testa färskfoder för jag helst inte vill ge torrfoder längre,är väl värt att försöka och erbjuda något bättre.
Men visst ,vill han inte ha något annat så är det ju så.

2013-09-05 @ 19:50:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0