Klickerträning

Eftersom jag har varit sängliggandes hela dagen så passade jag på att träna lite inomhus med Izor när jag hade lite energi i kroppen och motivation. Tog fram lappen på momenten som han ska kunna visa upp på våran examensdag och började mjukstarta lite.
 
Apportbocken plockar han upp men vi fortsatte träna lite mer på den, sedan kontakt mot förare (dvs mig) kontakt med avståndsbelöning samt bakåtmars med kontakt mot förare, näsa mot nos. 
 
Det gick helt okej för att vara i det skick jag är i idag. Ibland måste man faktiskt lyssna på sin kropp när den säger stopp! Man kan inte köra ihjäl sig. Jag har för övrigt inte kunnat röra mig i lägenheten, det är ett under att jag bara kunnat gå på toaletten och stått upp. Har inte kunnat äta matt utan bara fått i mig lite plommon. Blir jag inte bättre till på måndag så ska jag till HC och kolla upp vad problemet är. 
 
Terveluringen är nöjd (hoppas jag) och jag ska slå på en film nu att titta på och sen försöka sova. Snälla pappa har fått sköta alla promenadera med Izor idag då jag verkligen inte kunnat gått ut. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0