Tandborsning

Izor fick följa med till mitt möte idag och stannade utanför med mamma medan jag var inne och pratade. På bussresan dit satte sig en man bredvid mig som fått en hjärnblödning som gjort att han glömmer saker väldigt lätt. Mannen sa redan i kön på att få komma på bussen hur fin Izor var och på något sätt så blev Izor jätte intresserad av mannen, Han tittade efter honom hela tiden och när vi satte oss på våran plats i bussen kom mannen. 
 
Han berättade att han hade en Malinois hemma och att han tidigare hade haft tervar. Vi disskuterade belgare hit och dit och efter en liten stund märkte jag att Izor hade satt sig upp och lutat sig mot mannen från att ha legat i gången. Han var jättelugn och snäll mot mannen. (i vanliga fall brukar Izor hoppa upp i famnen på folk han hälsar på) men inte nu. Han satt bara helt neutralt vid mannens sida och det glädje mig otroligt mycket. Jag tänkte fråga om jag fick ta en bild på dem två men precis innan jag skulle fråga så skulle vi kliva av.
 Efter mötet gick vi mot HC och mamma avbokade en tid åt mig som skulle krocka med skolan.
 
När Iz och jag väntade utanför HC kom en kvinna fram och sa "En Tervueren" och Izor var fram och skulle lukta. Kvinnan verkade så gla men fick sig en rejäl utskällning av Izor. Sa åt honom att man inte beteer sig så och sen fick han hälsa igen och då minsann skulle det hoppas och pussas i massor. 
 
Det visade sig att jag har kvinnans vän på facebook och dem delar en tervtik ihop. Hon kände igen Izor ganska direkt men jag fick ta mig en funderare innan jag kom på vilken person det var hon menade. Vi pratade en stund och hon skulle lägga till mig på facebook så vi skulle kunna hålla kontakten och promenera ihop med hundarna.
 
När mamma kom ut från HC gick vi tll djuraffären och mamma köpte ett tandborst's kit till Izor och en oxhals.
Tog och borstade tänderna på honom och det var inte poppis. Speciellt inte med en eltandborste! Efter ca 15 min var vi klara och nu avnjuter han en oxhals som belöning. Vet inte om tandborstningen kommer att göra någon nytta, men mamma som är väldigt känslig för lukt pga sin migrän har fått för sig att tandborsning kommer att ta bort Izors "dåliga" andedräkt. Jag själv tycker inte att han luktar illa i munnen men jag är inte heller speciellt känslig för lukt.
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0