Kvällsmat

Då var kvällsmaten serverad och terven åt med god aptit. Han fick en bit grishjärta, 1/3 kyckling och grissvans till mat ink blod och b-vitamin för pälsens skull. 
 
Nu ligger han mätt och belåten på golvet efter att ha torkat av sig på min säng. Urk! 
Resten av kvällen kommer att spenderas i soffan med cola och lite tilltugg. 
 
Vad har era hundar fått för kvällsmat.
 
 

Kommentarer
Postat av: suzan

ser väl ungefär likadant ut, fast kör fortfarande lite mer färskfoder än annat dom flesta dagarna. fast min tjej väger 14 kg så hon får inte lika mycket ;p

Svar: Okej. Måste vara billigt att ge en 14 kg hund färskfoder eller har jag fel.Izor får 1 korv per dag och väger 21 kg. Ska man följa tabellen som VoH har ska han eg ha ca 4oo g men han håller tyvärr inte hullet om han inte får en hel korv.
Mandana Veysi

2013-11-03 @ 22:36:33
Postat av: Suzan

Billigare än för dig blir det, men hon rör mycket på sig och har också svårt att hålla vikten om hon inte får äta ordentligt. En korv går åt på 1,5-2 dagar ungefär beroende på hur mycket annat hon får och om hon vill ha. Hon äter bara tills hon är mätt helt enkelt så kan ge henne 10 korvar men hon skulle nog bara äta en halv. Så är bra! (Whippet/podengo för övrigt)

Svar: Vilken lyx! Fast jag tycker inte Izor är så dyr i matkostnad. Han äter bara för ca 17 kr per dag (får rabatt när jag köper lådor). :)
Mandana Veysi

2013-11-04 @ 10:22:20
Postat av: Suzan

Ja har lite lyxigt jag ;) om jag hade frys för att köpa en hel låda skulle jag se men tyvärr :( sist fick hunden mer kött och ben än vad jag och min kille fick i matväg hehe

Svar: Haha, låter som hos oss. Min mamma äter kött men 98% av allt i köttväg i frysen är Izors. :)
Mandana Veysi

2013-11-04 @ 21:29:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0