Magsmärtor

Har haft värk i magen enda sen jag vaknade imorse men värken släpper sakta men säkert. 
Ska försöka pallra mig ut med Izor en sväng nu när solen fortfarande är uppe. 
 
Vi har kört lite uppletande inomhus när magsmärtorna var som värst.
Han fick leta efter två ben som jag gömde i rummet. Han var lite ofokuserad vid det andra skicket men första benent hämtade han på 4-5 sek!
 

Kommentarer
Postat av: Josefin

Så fin han är! :)

Svar: Det glädjer mig att höra. (hör det dagligen av folk men blir lika glad i vilket fall) han är jätte fin verkligen :) ska bli så spännande att se honom när han blivit färdigutveckad!
Mandana Veysi

2013-03-24 @ 16:58:44
URL: http://Chinchillahund.devote.se
Postat av: Josefin

Hur är han i temperamentet och så? :)
Funderar på att skaffa en hund av samma ras som du har som hund nr 2 när jag flyttar hemifrån. :)
Kan erbjuda mycket aktivering. :)

Svar: Han är otroligt skarp för att vara terv (mer åt malle hållet) men en trevlig hund med en motor som jämt är igång. Dock har han blivitpåhoppad ett x antal gånger så hans skärpa + osäkerhet mot ny hundar är ingen bra kombo.
Det har resulterat att han spänner sig vid hundmöten och gör utfall men vi jobbar på det dagligen och det börjar bli bättre!

Ska jag vara ärlig är det svårt att få en bra terv, jag har haft en himla tur. Rasen går otroligt lätt upp i stress och jag känner till många näst intill sönderstressade tervar. Och de är få tervar som är skottfasta.

Izor är en otroligt vaken hund som ska ha koll på allt och alla, minsta reaktion så ska han vara där, han har svårt för att slappna av då han MÅSTE ha koll på precis allt.

Till skillnad från min klasskompis terv som mest lunkar på, han går väldigt lätt upp i stress och är inte skottfast. Det är jätte trist, ex som när vi var ute på klubben med klassen och träna så var det någonting som small till, den hunden kunde inte fokusera på någonting under hela dagen och var totalt okontaktbar så hon kunde inte träna honom alls, det gick bara inte.

Så man måste vara noga med att hitta rätt kennel med rätt avelsdjur. Jag säger inte att rasen är kass men det finns allt för många kassa tervar tyvärr :/
Mandana Veysi

2013-03-26 @ 07:32:36
URL: http://Chinchillahund.devote.se
Postat av: Josefin

Okej :/

Svar: Det är lite trist ja, men du kanske hittar en ras som du fastnar för med jämnare temperament? Min nästa terv blir troligtvis en inport då de svenska tervarna är så pass lättstressade :/
Mandana Veysi

2013-03-26 @ 19:54:04
URL: http://chinchillahund.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0