Utomhuslek och en förbannad Mandana

Tänkte köra lite lydnad med Izor men istället ränar jag honom lite inomhus istället. Var ute katade boll med dem och s såg jag blod i snön, kollade igenom izors mun men där var det inget blod, däremot har sårskorpan på hans nos gått upp. SUCK. Det som hade läkt så bra.
 
Ska äta "frukost" vet inte vad ddet blir, har ingen aptit alls. Sen ska jag träna hundarna och mysa i soffan och titta på film. Det är så sjukt tråkigt att vara själv! Denise kommer hem imorgon, Hana ska jag träffa imorgon, Carla bor i Malmö, Emma har jag inte hört av mig till än då jag vaknade väldigt sent m.m. Är kanske för sent för henne att komma ner hit nu. Det är ju mörkt ute nu.
 
Inte nog med det, tänkte jag låta hundarna få springa av sig lite och kanske görai från sig i rastgården (båda brukar skita där) när jag skulle plocka upp efter Lisa ser jag att det ligger hundskit ÖVERALLT. Så himla äckligt. Blir besviken av hundägare, har di ingen påse får du göra det bästa av sitiuationen. En gång fick jag tömma mitt ciggpaket, riva sönder paketet så det blev som en liten skopa och skyffla upp skiten och slänga i tunnan. Man gör det man kan och man låter inte det ligga! Hur roligt är det att hundarna kanske leker, de rullar omkring i snön och kommer hem fulla i hundskit? eleler hur roligt är det att vi får massa skit under skorna. Det är ine det roligaste att ta bort.
 
Nej är väldigt besviken på hundägare som inte tar sitt ansvar.
Lite bilder på hundarna kommer sen, Dom blev inte bra men de duger iallafall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0