Asterix in action

Mötte upp Hana, Jimmy och Asterix 20 över 1 så gick vi till planen där vi tänkte vara men det gick absolut inte då snön börjar smälta rejält och det var riktigt blött och man sjönk i snön. å vi gick till en parkeringsplats utanför fjärranhöjder och tränade. 
 
Denna gång hade jag kameran med mig, blev dock inga bilder på Izor men däremot blev det filmklipp på honom som kommer att komma upp på bloggen när Hana fört över videosarna från kameran till datorn.
 
Vi tränade skallövningar, Iz lät bara som en mes men fick till ett skall samt dansade i luften, knäppa hund, Asterix pep bara. Det verkade som att han vela skälla men inte vågade då han har lärt sig att inte skälla. Och rottisar skäller vanligtvis inte, inte tervar heller för den delen. (Dessutom kan tervar inte skälla, de låter som små pipiga fån) sorry Izor, haha. 
 
Bitövningarna gick jättebra, sugertaggae hundar! Asterix var mycket mera på denna gång än senast, det var mycket mera fart i honom och han hoppade upp i luften och bet tag i kamprullen. Det gjorde han inte sist vi sågs, då stannade han till innan han greppade tag i den. 

Izor flög som vanligt kängruhunden. Han blir så sjukt jäkla taggad när kamprullen tas fram, behöver knappt hetsa honom men gör det lite endå, då blir han ännu mer på och flyger fram.
 
Medan Hana figgade åt Izor så höll Asterix ton kan man säga, han skällde, pep och gnällde, Hana tycker att det är jättejobbigt att han blir så när hon ska träna med andra, så hon tog Izor och gick en sväng med honom och totalignorerade Asterix. Och tillslut blev han tyst och fick mycket beröm! Tänkte att Hana skulle få ta Izor en sväng när vi ses och gå en liten runda (inte långt ifrån Asterix) just så att han får lära sig att hon kommer tillbaka och att det är okej att hon pysslar med andra hundar. Och det viktigaste, att han är tyst. 

Det kommer nog att gå KANONBRA! Inte nog med det, när Hana och Izor gick, jäklar vilken snygg linförighet de hade. Wow säger jag bara. 
 
Efter träningen gick vi till en rastgård så hundarna fick leka lite, efter en stund smsade Cornelia att de var påväg med Lisa, så jag lämnade Izor med H och J och hämtade henne. Jäklar vad hon var grinig på Asterix som lekskällde på henne. Varenda tand syntes på den lilla, hon såg lite läskig ut faktist. Men inte tänkte hon leka med honom nej. Jättenyttigt för honom att lära sig att alla hundar inte vill leka heller utan att man ska kunna umgås i lugn och ro utan en massa lek hela tiden! 
 
Det blev ett ganska långt inlägg nu, men dagen har varit så bra! Jag är jätte glad att jag har träffat Hana, hon är så härlig och lättsam. Samt att vi har samma hundintressen båda två. Sen är det ett stort plus att våra hundar trivs så bra ihop. 
 
Här kommer det bilder på fina Asterix från idag.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Denise

Det är en bildserie med kassa, såväl som bra, bilder på Lisa i snö. Det kändes så onödigt att radera de dåliga, men du får många av dem (där det syns att det är en hund på bilden) i ett mejl strax. Och här är EN bildserie åt dig, bara att lägga upp (500 pixlar bred, som dina egna bilder). Gott nytt år, älskade Mandana. <3

http://cdn.publishme.se/cdn/9-1/4024393/images/2013/lisa_bildserie_50e33ccbddf2b33ca40010d7.gif

Svar: Åh Denise, bilden du länkade till är underbar, hon ser helt jävla galen ut. haah
Gott nytt år, det är ett nytt år med nya möjligheter och vi ska blicka framåt. <3
Vi ska göra saker som vi mår bra utav. <3

Mandana Veysi

2013-01-01 @ 20:51:09
URL: http://www.hippaherkules.blogg.se/
Postat av: Denise

Jag inte vad problemet var. :o
Om man laddar upp bilden direkt från datorn och in i inlägget så funkar det! http://hippaherkules.blogg.se/2013/january/vara-anglar.html#comment

Svar: äsch, du får skicka över dem i ett usb sen, samt om du har fler bilder på henne... :/
Mandana Veysi

2013-01-03 @ 23:48:22
URL: http://www.hippaherkules.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0