Shoppning och pluggande

Blev inget bloggande igår och det var för att Denise kom över och vi klippte kaninernas klor, ställde upp Izor och hon kollade tänder, öron och kände igenom honom. sedan pratade vi lite, kollade på solsidan och därefter kom jag på att en presentation skulle vara klar idag. Hade inte ens påbörjat uppgiften!! 
 
så vi satt uppe tilll 02.30 ungefär och skrev och gjorde en powerpoint. Tack som fan Denise, du har hjälp mig så! och du är rolig att plugga med. ♥
 
När hon gick hem så la jag mig och sov, försov mig idag pga sömnbrist. Vi fick förmiddagen på oss att förebereda oss inför presentationen. Under den tiden fick vi till det sista vi behövde i powerpointen. Direkt efter lunchen fick jag låna emmas busskort och tog bussen hem, rastade Iz och sen fort tillbaka till skolan, när hundarna var rastade var det dags för presentationerna. Och det gick som på dans, Emma och jag är ett bra team, vi lyckades få ihop det sista och det blev BRA! 
 
Är jätteglad över att det igck så bra. Emma och jag stannade kvar efter skolan och fortsatte plugga tills vi märkte att vi inte orkade längre. Då gick vi en tur på stan och jag handlade lite, bla rökelser, läderbalsam, Sims 2 Arbetsliv och digestivekex. 
 
Efter det skjutsade Emma och hennes mamma hem mig och jag har lagat mat, pratat med D i telefon och försökt spela Sims men upptäckt att min Sims 2 skiva är helt förstörd. Men jag kommer att få en ny.
 
Nu ska jag värma lite mat, försöka bli av med min hicka och kolla på film för imorgon ska jag faktist gå till skolan! jajamen, ska försöka gå 3 dagar nu i veckan. Än så länge känns det bra, det känns som att jag kommer att klara det.
 
Provade en jättesnygg skjorta som jag verkligen vill ha samt en jättefin jacka som jag också vill ha!
Tur att man fyller år snart, kanske kan önska mig klädesplaggen. ♥
 
Inte nog med det så fick jag två bilder på min högst älskade, vackraste, underbaraste hare Yra av hennes fodervärd. Saknaden bli bara värre och värre, så fort det börjar bli varmt och hon kan flytta in så ska hon komma hem min prinsessa. För er som inte vet är Yra en Belgisk hare.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0