BFF på besök

Har inte hänt mycket alls idag. Åkte aldrig till sjukgymnasten då jag hade hemsk värk bara någon timme innan jag skulle dit.
 
Har legat däckad i sängen hela dagen fram tills vid 8 tiden på kvällen då jag och Robin gick en promenad med Izor, därefter träffade jag Ronja och vi gick en lite längre promenad och pratade om allt mellan himmel och jord. Älskar verkligen den människan. Vi har så många minnen ihop! Vi har faktist känt varandra i 10 år!
 
Efter promenaden gick vi hem till mig och lyssnade på musik, drack lite som vart över från helgen och sjöng som idioter. Iz och jag har precis kommit in efter att ha följt med henne en bit hem. Hoppas vi ses snart igen. ♥
 
Imorgon kommer Wictoria hit och jag ska vara hennes hårmodell, oj så spämnnande! Senare på kvällen kommer troligtvis Denise hit. 
 
För övrigt visste jag inte jag att vi hade sportlov nu! Där ser man, haha. Fick reda på det idag av Cornelia då jag frågade henne om vi skulle ha med oss hundarna till skolan imorgon. 
 
Nu ska jag titta på Ewa och Adam, nostalgi eller vad? terven har gjort nr 1 och 2 utomhus och ligger nu och tuggar på ett ben. Han var otroligt lugn när Ronja kom över, han brukar lätt komma upp i varv när jag har folk på besök och inte kunna komma till ro men nu låg han och sov i princip hela tiden. Sen när han upptäckte att vi sjöng för fulla muggar så vela han vara med oss så han la sig emellan oss och blev väl omhändetagen med både klappar och pussar. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0