Redo för läger!

Vi är peppade och redo för lägret! Har tagit mig hela dagen att packa, har kollat igenom listan och allt verkar vara med, provianten fixar jag imorgon bitti. Sabina och hennes mamma hämtar upp mig här utanför så slipper jag dra resväskan genom halva stan (inte precis men det kommer kännas som det). 
 
Izors köttbullar vart bra, har skurit dem i mindre bitar och lagt i frysen. Måste komma ihåg det också.
 
Idag var Izor superduktig vid hundmöten. Skulle låta honom springa av sig lite i rastgården men där var det en svart blandras hane. Tog ett djupt andetag och gick, när vi gick förbi ägarna så sa kvinnan helt plötsligt "men herregud vilken vacker hund" så började vi prata lite smått, Izor gjorde ett utfall men drog bak honom lite och höll bak honom med handen på bröstet och då lugnade han sig. Deras hane gick inte ihop med andra hanhundar för annars hade dem fått leka. Hunden började småskälla åt Izor pch då gjorde han ett utfall till, gojrde samma sak om vid det tidigare utfallet och han blev lugn. Han fick båda gångerna jätte mycket godis och beröm. Vi sa hejdå och gick vidare. körde lite inkallning med honom på baksidan av huset. (tränar aldrig utan lina om vi inte skulle vara på klubben men nu tänkte jag äsch, ingen hund var i närheten och jag skulle märka om han blev lite stirrig åt ett håll) inkallningen gick bra, stod upp på en kulle och kallade in honom just för att han skulle få jobba lite med kroppen, sen fick han vila och jag satte mig i gräset och tog en cigg, märrker sedan att en kvinna står längre bort med en Chihuahua men hon verkade inte våga gå. Jag tog tag i Izors koppel (han hade inte riktigt upptäckt hunden) och då gick dem, Iz fick syn på hunden och han mycket beröm att han tittade på den, brottades lite med honom och knuffade honom, då var inte den hunden intressant längre
 
Hoppade nyss in i duschen och när jag kom ut så såg jag att Izor hade varit i soporna och det låg en jävla massa päls på mina träningsbyxor, nötskal på golvet och småbitar av bollen jag slängde i soporna igår. 
Herregud, bollen var trasig nog igår, men idag. Ja... den var trasig.
 
Jag har lärt mig någonting, lämna inte Izor ensam där det finns en boll. Den blir slaktad på en kvarts sekund. Gav honom en stenhård boll av något jättekonstigt material, den var iallafall stenhård. Tänkte att en här får han kämpa med om den ska gå sönder. Där hade jag fel. Den var i småbitar inom loppet av 1 minut. Vilken jäkla hund alltså!
 
Jag behöver alla tips om hållbara bollar! När jag kastar en boll som belöning åt honom så är den trasig efter 3-4 kast... Så om du har något tips så tveka inte, hör av dig!
 

 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Köp en kong!

Svar: Vilken av alla kongar? Har funderat på en lite men vill veta att dem verkligen håller då de kostar lite. :)
Mandana Veysi

2012-09-16 @ 22:05:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0