Svalt ute

Har inte bloggat på ett par dagar, varför? - jo för att jag inte har haft lust helt enkelt.

Igår var det sjukt varmt ute, hundarna orkade ingenting. Ska det fortsätta vara så varmt så får jag slänga Izor i duschen innan promenaderna. Idag var det svalare så vi kunna vara ute, tänkte köra ett lydnadspass med honom men hade ingen lust med det. Vi ska endå träna med Sabina och Smilla imorgon så han behöver vila idag för att att vara fokuserad nog.

Idag gick jag och Denise en sväng med våra hundar, var en trevlig promenad med mycket snack som vanligt.

Är hemma nu, varit ute hela dagen känns det som, ska försöka få i mig någonting och sedna ska jag kolla på tv. Izor ligger utslagen på golvet, hjärtat mitt.

Har mailat dem jag köpte Izors VGW bälte av, jag är inte nöjd med den (äldre modellen) då jag måste gå och spänna åt selen flera gånger under samma promenad. En återförsäljare på facebook skrev till mig att det är så många som klagat på selen så dem har fått byta till den nya modellen gratis. Även om man haft selen i flera år eller en dag, jag har knappt haft min i en månad så. Har hört så mycket gott om selen men blev så besviken efter några dagar, slängde ut pengar jag igentligen inte har då han ska kastreras och jag behöver vartenda öre till det. I hopp om att han inte skulle dra så mycket då de tar stryk på min kropp.

Imorgon ska jag troligtvis på österträffen med Denise och med Sabina om hon är nere tills dess. Är det riktigt varmt imorgon så kommer Sabina ner när det är svalare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0