Hemma igen

Izor och jag kom hem för drygt en timme sedan. Vi har haft det super bra!

Igår hämtade Sabina och hennes föräldrar upp mig och Iz runt tio tiden, vi stannade i Falun och köpte Wraps, sedan stannade vi efter vägen och handlade. Sabina och jag skulle ha marsmallows och kex att grilla men affären hade inte marsmallows?! vad är det för affär liktsom. Vi köpte iallafall läsk, godis och popcorn/skruvchips(?)

Vi var framme i Yxbodarna runt 6 tiden och där regnade det minst lika mycket som det gjorde i Gävle. Hundarna brydde sig inte om regnet utan de lekte, lekte och lekte. Stackars Arach blev ju tillslut trött och Izor som var på honom hela tiden och vela leka. Izor vill bli jagad, han tycker att det är det roligaste som finns. Får leta reda på någon med en vinthund som kan få jaga honom. Hans svans påminner endå lite om "hare"

Stället var jätte fint, naturen var undebar och konstigt nog fast gräset var högt så har ingen hund fått någon fästing (vad vi kan se). Otroligt! Jag som inte har något fästigmedel åt Izor än. Fy mig! Ska beställa bärnstenshalsband denna månad.

Sabina och jag hade stora planer på att gå i skogen osv men det blev inte av pga regnet. Men istället för att sitta inne och sura så lindade vi in oss i filar och gick ut i regnet och spelade bandminton. Izor sprang emellan oss och skulle fånga bollen. Tillslut så fattade han att han inte fick ta bollen från oss så han satt på sidan och tittade på oss när vi spelade stället.

Sen så tillbringade vi resten av kvällen/natten framför brasan och pratade om allt mellan himmel och jord. När vi skulle sova så hade vi alla 3 hundarna i sängen. Och det var en enmannasäng, det blev så varmt och jag började få smått panik då jag inte kunna röra på mig då det låg hundar överallt. Natten slutade med att Izor och Arach hoppade ner på golvet och sov, Smilla låg vid Sabinas fötter och sov.

Idag har det inte hänt mycket alls, vi vaknade och städade stugan för att åka hem igen. Bilderna kommer i ett annat inlägg, Sabina tog flest bilder så jag ska be henne att skicka dem åt mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0