Träningpass

Denise och jag gick en promenad med hundarna idag, körde sedan ett pass med Izor. Jäklar vad han var peppad idag. Lydnaden gick bra, fick jättemycket beröm av Denise och en gubbe som satt och tittade på oss. Han frågade om det var en valp, ja sa jag. Sen sa han att det såg riktigt bra ut. Jätte roligt att höra, verkligen. Jag har ju aldrig sett hur vi tränar så Denise ska filma oss någon dag. Lägger ut klippet här då också. 
Izor blir jätte motiverad när han får kampa, hans bett börjar bli mycket bättre. Han griper tag i kamprullen och kampar bra. Fick ett bett i handen idag, började blöda lite men det var mitt fel, klumpig som jag är.
 
Apportbocken har vi inte tränat med någonting, tar det senare. Känns inte som att det är det viktigaste i världen just nu.
 
Var till vet också, det var inget stygn som satt kvar utan det var en hårsäck som hade gått av på mitten.De grävde lite i honom så att han började blöda. Nu måste vi vänta ÄNNU längre tills han får bada. Väldigt synd, men tänker inte riskera någon infektion. Han är lite irriterad nu men jag ska hålla rent och se till så att han inte slickar på det.
 
Denise ska för övrigt sova här ikväll, vi ska se på film och tjocka oss.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0