Nu snackar vi bildbomb

Dåligt bloggande, jag vet. Men nu när jag äntligen åkt upp hit så vill jag umgås med Lisa och Klas. 
Idag var jag hundvakt och vi har inte gjort så värst mycket. Tränade lite lydnad med Izor i trädgården men han var helt ofokuserad. Sen lät ja de nadra hundarna få komma ut och Pandora och Izor lekte lite grann. Eller ja, Izor lekte med Pandora. Milla höll sig vid mig.
 
Vi har kastat boll, busat och myst ute i trädgården i det fina vädret. En hel del fotografering blev det också, såklart. Bilder kommer längre ner i inlägget, även bilder från gårdagen.
 
Tänkte gå ut på åkern och träna Izor med störning av tikarna men grannarna berättade att bondens får hade rymt. Så jag gick en liten promenad med dem, sen ut i trädgården igen.
 
Senare mot kvällen när fåren var i hagen så tog jag med mig Izor ut och körde ett pass. Det gick ganska så bra, gräset var såååå gott. Suck. Läggandet blir bättre och bättre, Visst lär jag stanna till och be honom att lägga sig men han ligger kvar. När han försöker sätta sig upp så säger jag bara Ligg så lägge han sig ner igen. Annars brukar han springa fram till mig och lägga sig i position.
 
Hundarna har fått ben och nu ligger det tre utslagna tervuerener här, Milla på golvet bakom sin fotölj, Pandora i en soffa och Izor i soffan bredvid mig. Jag är så glad, jag har mina älskade hundar samlade. Ja, jag ser tervtikarna som mina också fast på ett helt annat sätt. Eftersom de en gång i tiden faktist var mina då uppfödaren struntade i dem.
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Seriöst en av de vackraste hundarna jag sett... Tanig eller inte ;)

Svar: Visst är han! Jag säger inte det bara för att det är min hund utan han är den vackraste jag sett. :)
Mandana Veysi

2012-07-15 @ 05:16:19
URL: http://softkittenwarmkitten.wordpress.com/
Postat av: Anna

Har du ställt ut honom? Jag läste på ifokus att han är från utställnings/brukslinjer, så du kanske är intresserad av båda..?

Svar: Han blev utställd när han var valp. Eftersom han är krypt så kan han inte ställas. Inoff får han ställas men inte off vad jag vet. Har fått höra att man får ställa krypta hundar av en person men vet inte om det gäller i alla län.
Mandana Veysi

2012-07-16 @ 13:51:10
URL: http://softkittenwarmkitten.wordpress.com/
Postat av: Anna

Ahh just det.. krypt... synd!

Svar: Synd tycker jag inte att det är, hade han inte varit krypt så hade han aldrig bott hos mig. ^^
Mandana Veysi

2012-07-16 @ 17:05:46
URL: http://softkittenwarmkitten.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0