Lite har hänt

Åkte till Skutskär i förrigår och åker hem senare idag. vi har varit med om en hel del under dessa få dagar.
Först så ser vi att det är brandbilar och räddningstjänst vid macken i Skutskär, då tänkte vi. Vad kan ha hänt nu? eftersom ingenting händer i Skutskär. Ambulansen och polisen kom till platsen och under hela tiden gjorde de hjärt och lungräddning på killen som låg på backen. Vi fattade inte vad som hade kunnat hänt men såg en motorcykelhjälm på marken och en motorcyel en bit bort. På gräsmattan stod en knäck kille och kunna knappt prata med räddningstjänsten. Han vara stod där på knä. 
 
I vilket fall så började vi få lite panik när vi såg vilken blodpöl som rann längst kroppen (huvudet eller nått) och de var 5-6 skötare som höll på att få igång killen. Tyvärr dog han troligtvis på plats. Enligt tidningen så dog kan på sjukhuset men han man gjort hjärt och lugn räddning i över 15-20 minuter så är personen 9/10 gånger död. Om inte 10/10. Väldigt synd, jag lider med dem båda. Det var hemskt att se! 
 
För övrigt så hade vi rätt, en ena killen såg inte motorcykeln när han skulle svänga vänster och körde på honom.
 
RIP.
--
 
Senare så träffade vi Daniel med hans dobermanblandis tik Kia för lite promenad och bus, Efter 5-10 minuter så var Izor stencool som om de hade känt varandra i all evighet. Däremot så rök de ihop 2 gånger. Jag vet inte om det berodde på att Izor var trött eftersom han tidigare under agen lekt med Sabinas fastersson ute i solen i ett par timmar. Eller om det var någonting annat.
Han fick i vilket fall ett sår precis ovanför ögat (puuh) som varar lite. Kollade och själva ögat är inte skadat, han fick bara en rejäl smäll. Har inte antiinflamatorisk ögonsalva hemma som vet skrev ut. Det borde gå att använda. Då fick fick salvan utskriven när ögat blev lite kletigt på morgonen. Ska läsa innerhållförteckningen när jag kommer hem och se. Annars blir det vattenbad för ögat ett par gånger om dagen.
 
Medan vi promenaderade med Daniel så mötte vi en tant som var fruktansvärt otrevlig. (Varför ska alla vara så otrevlig för)?? Hon sa att vi var tvugna att gå för att hon hade en gammal hane på 10 år som skällde på andra hundar. Okej, då tänkte vi att vi går upp en liten bit på en åker, men det räckte inte. På den där åkern var det tistlar och hål i marken efter djur och allt.  Vi hade ingen lust att gå längre ut och Sabina vägrade.  hon stod och skek en massa åt oss att vi skulle gå från stigen då hon har gått där i flera år och att vi inte har någonting att göra där osvosv. Sabina blev less när hon började snacka skit om oss och skrika en massa så hon hav mig sina hundar och gick dit för att prata med henne. Orkar inte rabbla upp allt de sa men Sabina sa det som skulle sägas, och bara för att tanten skulle säga en sista sak så skrek hon "du är kobent" haha allvarligt? hur gammal är människan, 65-70 år?
 
Det är väl det som har hänt, borstade Iz också med Sabinas furminatior men jäklar vad den slet på hans päls. På sidorna tog den jättebra men upp mot ryggraden så blev pälsen jättekass. Jag ska maila företaget och se om furminatior är för alla pälstyper och isånnafall varför Izors päls blev som den blev. När vi kommer hem så ska han få bli schampoonerad med (schampoo/balsam i ett) så kanske pälsen blir lite bättre.
 
Min finaste finaste prins! Bild: Petra Eriksson 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0