Mysig dag

Trots att jag har varit borta från hundarna nästan hela dagen så har jag haft det jättemysigt. Var till sjukhuset och lämnade prover, herregud vad söta sjuksköterskorna var som skulle ta blodproverna på mig, jag kommer verkligen att sakna barnkliniken när jag fyller 18 år.
 
En skum sak hände när de stack mig i armen första gången, venen som hon stack i flyttade sig helt plötsligt och det kändes i hela armen, jätte konstig och nästan lite äcklig känsla. Jag har aldrig varit med om det förr, jo visst att den kan ha flyttat sig någon milimetera men den här flyttade sig 1-1,5cm!

När vi var klara fick jag välja en present, åh. Det är första gången på kanske 5-7 år som jag har fått välja ett sånt där litet paket när jag varit hos någon läkare. valde en jättesöt glittrig, regnbågsfärgad penna med stjärnor på. 
 
Efter det gick jag vidare till Denise, vi snackade, fikade, kollade på film, skrattade lite till och fikade igen innan jag begav mig hem. Jisses vad fikande! haha. 
 
När jag kom hem blev jag väl bemött av en galen terv och en superlycklig fjäril. De fick mat med en gång och sen mös prinsen och jag lite. När han stod i köket och hade ätit klart såg jag att han har fått ännu mer päls! Tjockare päls dessutom, han börjar likna ett får lite granna igen. En riktig ulltott! Manen blir kraftigare och färgen mörkare. Spännande!
 
Lilla Lisa då, hon ser ut som hon har gjort i alla år, förutom att hon har blivit rundare med åren. Hon fyller 9 år i januari och har inte ett enda synligt vitt strå i ansiktet (där hon är röd). 
 
Imorgon kommer Cornelia hit efter skolan och hjälper mig med lisas tänder, efter det ska Walle och Izor får leka en stund. I övermorgon ska Iz med till skolan hela dagen, häärligt! då blir han nog lite trött i huvudet. 
 
Ska kolla hur tågen går till Söderhamn nu vid juletid, vore ju himla synd om jag inte kommer med något tåg! Men det gör jag imorgon eller så, idag ska jag inte göra någonting mer. Ska slå på en rulle och äta chips och dricka läsk, haha. 
 
Här kommer några bilder på Iz och mig från en lydnadsträning i somras. Dessa bilder gör mig sjukt motiverad till att träna lite lydnad! Måste hitta ett  ställe där det går att vara utan att ha snö upp till knäna. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0