Hemma igen

Nu är vi hemma efter att ha varit ute på en långpromenad med Wictoria och Wilma. Vi gick i över 3 timmar och hade det lika trevligt som vanligt. 
 
Köpte hundmat åt Lisa också, en påse Precept Plus och en säck Eukanuba för 79kr! Nu har hon hundmat för över 2 månader skulle jag tro, hon vill ju inte riktigt äta, igår kväll åt hon med god aptit men imorse vela hon inte ha. Men efter det här promenaden tror jag att lillen är hungrig.
 
Izor har varit förjävlig vid hundmöten, jag har sjukt ont i armen eftersom han drar, och drar och drar samt gör utfall. Det är mitt fel att han är så extremt dragig i koppel, han är understimulerad! Imorgon ska han följa med till skolan och förhoppningsvis blir han iallafall lite slut i huvudet. Efteråt ska han få leka med Valle om Cornelia tar med honom. 
 
Måste gå till Gävle hund & katt praktik och be dem dra ut en kopia på alla vaccin Lisa har tagit. Hon får inte vistas i min skola eftersom jag inte har något intyg på att hon tagit 8 veckors sprutan. Lite småfjantigt tycker jag då hon är en 9 årrig gammal hund men jag får hoppas på att de kan gå tillbaka 9 år och se vilka sprutor som har tagits på henne.
 
Pappa är och köper kinamat, han tyckte att jag skulle äta det idag, jag tackar inte nej. Speciellt inte nu när jag är så hungrig, hann inte äta någonting innan jag gick tidigare idag heller. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0