Varför?

Varför ska man stjäla folks bilder och skapa en grupp på fb där man publicerar bilderna? Varför frågar man inte ägaren till bilden om det är okej att låna bilden? 
 
Nyligen idag skrev en tjej till mig på facebook och länkade till denna sida, hon tyckte att hunden till höger liknade Izor. Jovisst är det Izor. Tillsammans med hans kompis Kiwi. Kiwi's matte har anmält sidan samt skrivit till personen.
 
När jag bläddrade igenom fotoalbummet såg jag inte bara 1 bild som jag kände igen utan flera. Det är patetiskt och oacceptabelt. Ska man behöva sätta ett stort copyrightmärkte på hela bilden för att få den ifred? Nej det ska man inte. Jag tycker att det är jätteroligt att visa upp bilder som jag har tagit men jag vill inte att andra ska stjäla mina bilder. Isånnafall får de fråga först och om jag skulle säga nej, ja. Då är det ett nej! 
 
Här är föresten direktlänken till sidan på facebook:
http://www.facebook.com/pages/Amstaff/367855186639277

Kommentarer
Postat av: Anna

Trodde först de parade sig :P

Svar: Nejnej, många hundar trycker rumpan mot den andra hunden för att visa att "jag är snäll och vill inget ont". Har märkt att Izor gör så ganska ofta det går lite för hett till i lekarna. Det brukar lugna den andra hunden.
Mandana Veysi

2013-01-10 @ 12:56:50
Postat av: Andrea

Vad trist :(

Svar: Verkligen, men det är en himla hysteri om det nu. Länkade sidorna på ett forum och alla där som blivit drabbade har polisanmält henne samt fb sidan så vi får se hur det slutar!
Mandana Veysi

2013-01-10 @ 18:41:37
URL: http://sporthund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0