Blöt hund

Izor ligger klubbad på golvet och sover efter dagens aktiviteter. Vi promenerade ner till ån med sällskap av mor. Packade med märgben till Izor och melon till oss tvåbenta. Vädret var på våran sida och väl framme vid ån var "våran" strand upptagen. Så vi fick ta en annan, lite mindre men visst dög den.
 
Invigde en ny vattenleksak. Det måste vara världens bästa uppfinning, en kampleksak som flyter? det tycker nog Izor som älskar att apportera in föremål och som älskar att kampa. Han simmade flitigt och när vi kände oss nöjda begav vi oss hemåt. Under hela promenaden dit och tillbaka jäklades Izor i kopplet. Han skulle minsann gå före, och långt före. Det var bara att tvärnita och vänta in honom. Promenaden tog en evighet och med fel par skor på sig kändes det som om vi aldrig skulle komma hem. Men visst gjorde vi det.
 
Vi stötte på ett flertal hundar, bland annat östergängets promenadgrupp som fikade. Izor ställde sig som en surrikat medan några småhundar kom fram och skällde på honom. Jag tror att det blev för mycket för honom för han stod bara och studsade efter hundarna som var (tack och lov) på andra sidan staketet. Jag stannade till medan en hund sprang längst staketet och skällde för att matte skulle få en chans att fånga in sin hund och passade då på att berömma Izor. Strax därefter mötte vi ett chihuahua gäng på drygt 7 hundar. Dom var stencoola och tittade knappt på Iz och han såg så himla chockad ut. Haha. Han tittade på dem med enorma ögon och sen tog han kontakt med mig istället för att få en godis. Snacka om att jag blev världens lyckligaste matte. FRAMSTEG!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0