Ta bort bloggen?

Det är så många tankar som snurrar i huvudet nu. Det känns meningslöst att blogga, läsarna skultar att följa bloggen och ingen komenterar den. Visst känns det som om jag vore ett uppmärksamhetsfreak men det är lite ledsamt att lägga ner tid och dela med sig om vad som händer mitt och Izors liv.
 
Det är ingen ide att skriva om vad som händer i våran vardag längre. Det är tråkigt att säga men tja, det känns så.
 
Jag känner mig så utfryst av hundfolket fast de inte ens har sett mig i verkligheten. Har gång på gång kollat om det finns någon träningsgrupp i Gävle, jag vet att det finns folk som tränar ihop men ingen svarar. Jag vill göra saker med min hund men folk verkar inte vela ha någonting med mig eller min hund att göra.
 
Det skulle inte förvåna mig om det gick falska rykten om att jag har en livsfarlig hund heller. Men det skiter jag blanka f*n i. För min hund är så förbannat långt ifrån aggresiv.
 
Vet inte om jag slutar blogga nu mera. Det är helt upp till er.

Kommentarer
Postat av: feelingsonoff.blogg.se

Garbo är farlig hund... och hon har ju hundvänner :P skämt åt sidan om :)
Ta inte bort bloggen annars slår jag dig!

Svar: Puss på dig <3
Mandana Veysi

2013-08-03 @ 16:13:02
URL: http://feelingsonoff.blogg.se/
Postat av: marion

Anmäl er till en kurs på brukshundsklubben. Då kommer det där med träningskompisar med tiden automatiskt. Du anar inte vad jag kämpat men till sist så, har även min hund och jag kompisar att träna med

Svar: Jag ska tänka på det. Brukshundsklubben här i Gävle är inte så värst aktiva inom brukset utan är tyvärr mest insatta i lydnad/agility och håller i stort sätt enbart kurser inom det.
Min största rädsla är att jag får en panikattack pga för mycket folk. Vet inte hur många det brukar vara på kurser?
Mandana Veysi

2013-08-03 @ 16:34:47
URL: http://whyakin.hundrapport.se
Postat av: Marion

Kan du inte tänka dig något av det då? Hos oss tror jag det brukar vara 8-10 deltagare, men det är ju olika på olika klubbar. Däremot brukar alla klubbar ha fri träning en kväll i veckan.Då tränar man själv, men kan få hjälp antingen av en instruktör, eller av klubbkamrater. Olika på olika klubbar hur man gör. Hos oss har vi träningsgrupper, där vi hjälps åt. Passa på att haka på i början av en termin, så blir det lättare att komma in i gänget. Men vänd dig till klubben och hör med dem.

2013-08-03 @ 20:46:19
URL: http://whyakin.hundrapport.se
Postat av: Marion

Kolla förresten med Monah Littner - Hon har ju terv, och hon har varit ordförande i Gävle Bk

Svar: Jag vet vem Monah är, hon var min arbetsledare när jag jobbade på hundutställningen i Högbo förra året.
Jag har skrivit till klubben men de har inte svarat. Det verkar inte vara någon aktiv på deras hemsida eller facebooksida.

När brukar terminsstartera börja? Har ju inte tillgång till bil så det kan bli lite svårt att komma ut om det inte passar ihop med skolan.
Mandana Veysi

2013-08-03 @ 20:47:10
URL: http://whyakin.hundrapport.se
Postat av: Marion

Jag vet bara när vi börjar här på Tranås bk. Men titta på deras hemsida, så hittar du nog den informationen där.

Svar: Ja har varit inne på deras sida och sist jag kikade hade de inte uppdaterat på år, därför sökte jag upp dem på facebook.
Mandana Veysi

2013-08-04 @ 02:34:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0