Skolstart

Idag börjar jag skolan på riktigt, jag är oerhört nervös men Emma och jag har bestämt oss för att fixa det här året! Ska prata med min mentor typ det första jag gör. Kollar hur vi lägger upp mitt läsår. Den nya mentorn verkar också väldigt bra. Skönt det. 
 
Ska snart kliva upp ur sängen och pallra mig till köket för att äta någonting så inte mamma tjatar ihjäl mig. Måste även storstäda mitt rum. Ojoj,  då är jag noggrann! våttorkar vartena hörn, dammsuger, tvättar fönstrerna och sen plocka undan i rummet. Ser ut som ett bombnedslag. Izors filt ska skakas av och bädden ska torkas ren. Sedan ska jag ta fram sakerna Hana ska få så att jag inte glömmer det på på tisdag då vi ska fika. Har fortfarande 2 burkar med "star snacks" kvar så hon får en burk innan dom hinner bli dåliga. 
 
Nästa helg är det dags för hundutställningen i Högbo. Kommer att jobba i insläppet som förra året, iår blir det tack och lov inte lika mycket folk = lite mindre stress att släppa in folk. Har löst problemet med Izor på söndagen. Denise's mamma kommer och rastar Izor då pappa och Martin är i STHLM. Mamma kan tyvärr inte gå med Izor då hon inte klarar av att hålla i honom pga att hon blev påkörd 2005 och bröt bäcknet så hon går än idag med rullator. Och jag tänker absolut inte skicka med Izor till STHLM, då skulle jag hellre köpa en bur i Högbo på lödagen och ha honom i den så jag vet att jag har hunden när jag kommer hem. haha, ma nvet inte om Iz skulle jävlas i Stockholm. 
 
Nä nu är det dags för mig att gå upp! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0