Skogen!

Idag har jag, Izor och mammsen tagit oss till skogen för att plocka blåbär. Tanken var att vi skulle plocka svamp men vi fastnade där det fanns bär. haha, Iz var så nyfiken på vad vi pysslade med och fick smaka några bär av mig, det resulterade att han trippade iväg från oss och plockade sina egna bär. Brukar era hundar få äta bär? Sedan fick han tokryk och sprang i 190 mot mig och hoppa rätt upp i luften, gjorde piruetter och sprang vidare. Undrar vad det var i dom bären han åt? haha. Han utforskade området vi höll till i noggrant, allt skulle sniffas på. Han var så härlig att ha med, behövde inte kolla till honom utan kunde fokusera på bärplockningen. Han höll sig kring oss även om han var en bra bit bort. 
 
Vi kom hem för en sisådär timme sen och Izor fick sin mat serverad i 2 märgben som legat i frysen sen tidigare idag. Väldigt uppskattat! För er som ger era vovvar färskfoder, full ett märgben och släng in i frysen så får hunden jobba lite för maten.
 
Håller på att snöra ihop en blåbärspaj, förhoppningsvis blir den god! haha. Vi får hoppas på det bästa. Den däremot får mr fluff inte smaka på.
 
Förresten, undrar om det finns något intresse för ett inlägg angående Izors leksaker? vilka som håller bäst/sämst och kanske vart de är köpta? Vill inte att bloggen ska dö ut så nu får ni läsare skriva lite, är ni nyfikna på någonting speciellt? 
 
 

Kommentarer
Postat av: Elin och Olle

Förra året gilla olle inte blåbär, men iår gör han de, när ja plockar o bjuder honom, o visar att han kan plocka gör han de, annars plockar han inte själv ^^

Ja skulle gärna vilja läsa/se vilka leksaker som håller o så :D
endå om min pojke kan ha allt utan o ha sönder ;)

Svar: Izor plockade en del bär själv men började göra fula miner när han fick i sig bladen ^^Ordnar ett inlägg ikväll eller imorgon angående leksaker! Min herre är expert på att ha sönder saker. ;)
Mandana Veysi

2013-08-17 @ 23:17:24
URL: http://elinalbertsson.weebly.com/
Postat av: Olivia

Yippo gillar det inte alls :P lurar i honom det någon gång då och då i maten dock :P
Nico å andra sidan älskar det! Främst hallon ;D

Svar: haha, har aldrig testat att ge hallon till Izor, ska nog göra det nästa gång vi drar ut till skogen :)
Mandana Veysi

2013-08-18 @ 04:48:07
URL: http://yippoandnico.blogg.se
Postat av: J

Min terv plockar blåbär själv med :)
Men äpplen är hennes favorit och helst ska matte plocka dom!

Svar: Vad roligt att det finns fler blåbärsätande tervar :)Äpplen går hem här också men banan är favoritfrukten här!
Mandana Veysi

2013-08-18 @ 12:36:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0