Möte!

Ska till ett möte strax och när jag kommer hem igen så tänkte jag göra ett nytt roligt inlägg. (jag tycker iallafall att det är roligt). Vad det handlar om tänker jag inte avslöja än. Det får ni se imorgon!
 
Idag blir det hundträning, motivationen är tillbaka. Orken är halvt tillbaka men glädjen i att träna hund är absolut här igen. Fy sjutton vad jag är glad över det. Det blir lydnadsträning om jag inte får för mig att åka ut till klubben en sväng. Det får vi se. Tror inte att mitt fritidskort funkar nu utan endast på helgerna fram till den sista Augusti.
 
Imorgon börjar skolan och fy vad jag inte längtar. Men det ska bli intressant att träffa den nya hundläraren! Ska bli spännande att få se de nya 1:orna. Tänk att för inte så länge sen var jag en 1:a. Nu går jag helt plötsligt i 3 ring. Nu är jag en av de äldsta på skolan fast jag alldelles nyss var den yngsta. Tänk vad tiden går fort även när man inte har så roligt. Men med tanke på att vi har fått träna mycket mera hund i 2:an så har tiden gått fortare.
 
Ska du börja på gymnasiet i år? eller kanske börja på ett nytt jobb? 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0