Izor har fått nya saker!

Har köpt lite saker av min vän Hana till Izor. Mycket nytt till prinsen på så kort tid!
Alla sakerna är helt nya dessutom, jätte roligt när man kan köpa saker/byta med vänner. Bytte ju haltin mot ett av halsbanden. Allt som Hana la ner i påsen passade förutom ett jätte fint grön Hurtta halsband som var för stort på honom. Här kommer iallafall bilder på Izors nya grejer. Och allt är bara prövat. Förutom halsbandet från Non-Stop som inte ens är testat!
 
Den ena halsbandet kommer från Non-Stop, halsbandet är sjukt snyggt. Militärmönstrat och grönt som jag älskar, dessutom klär Izor i mörkgrönt! Halsbandet kan du beställa här: http://offleash.se/non-stop-camo.html
 
Sen ut ett galet snyggt halsband från Julius-k9. Är supernöjd med halsbandet, det är liite stort på honom men när pälsen är tillbaka runt halsen så kommer den sitta perfekt! och det som är väldigt positivt är att halsbandet har ett handtag som man kan ta tag i. Det är ett såkallat hetshalsband. Jag vet inte vart Hana har köpt det men jag vet att Petfynd säljer Julius-k9 produkter och att jag har sett halsbandet där!
 
Sist ut är ett vintertäcke från Hurtta! Det är igentligen för kort för Izor med 5 cm, men då har jag istället löst det så att jag spänt upp den ordentligt i halsen som ni ser på bilden och då täcker den baken. Han har ändå så pass mycket päls runt halsen så det är ingen fara. 
 
Supertack Hana för att jag har fått köpa sakerna av dig, och tack för ett av halsbanden jag fick. 
 
 

Kommentarer
Postat av: feelingsonoff.blogg.se

Täcket var ju skit snyggt!

Svar: Visst var det :D
Mandana Veysi

2013-08-24 @ 21:39:19
URL: http://feelingsonoff.blogg.se/
Postat av: suzan

vad har du för storlek till din terv?

Svar: Det är strl 55. Han har 60 i vanliga fall men eftersom han är så pälsad så gör det inget att den inte täcker hela halsen
Mandana Veysi

2013-08-24 @ 23:30:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0