Cykelrunda med Izor

Pga det tråkiga regnvädret så har jag och hundarna spenderat större delen av dagen inomhus. Inte så jätte roligt precis men de verkar nöjda. Tänkte iallafall sela på Izor och dra på en cykeltur med honom runt Stigslund, då vet jag minsann att han är trött. Han blir riktigt taggad när dragselen åker fram och innan innan jag ens hunnit sätta mig ordentligt på cykeln så är vi iväg. 
 
Hoppas det lättar lite innan vi drar ut!
Brukar ni cykla med era hundar?

Kommentarer
Postat av: suzan

du har skrivit att du kan ha problem med hundmöten, hur går det när ni är ute och cyklar? När vi var ute och gick en gang kom grannen med sin schäfer förbi cyklandes och den drog upp ägaren på trottoaren och försökte typ äta upp oss. (den brukar göra utfall mot oss när vi möts hee)

Angående cyklingen så har jag tränat lite bara med min tik, men har tänkt vänta lite till med tyngre träning då hon inte ens är 10 månader än.

Svar: I början brydde han sig inte ett dugg om andra hundar, Nu KAN han få för sig att börja skälla och så när vi passerar hundar men eftersom jag bara fortsätter att cykla så kommer han av sig rätt fort och får annat att fokusera på.
Men det märks helt klart stor skillnad på Izor vid hundmöten om vi går eller om vi cyklar!
Mandana Veysi

2013-09-01 @ 12:46:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0