Vad har hänt idag?

Iz och jag åkte till Skutskär i spöregnet och träffade Hana, Jimmy och lilla Aska.  Blev inte så värst mycket träning som jag hade förväntat mig. Izor var fortfarande trött från igår så han var rätt ofokuserad. 
 
Iz och Aska fick hälsa och först igck det jätte bra (Izor var lös) sen bjöd Izor upp till lek och därefter blev han skitsur på henne och började morra? Aska skrek men sen skakade hon av sig det. Någon som vet vad det kan bero på? 
 
Det var jätte konstigt iallafall och jag var rätt chockad över vad som hände. Tack och lov blev Aska inte skadad, hon är en tuff och urgullig liten schäfervalp!
 
När vi väntade på bussen fick en man mata Izor med godis och det gick jätte bra. Men när godiset var slut var mannen inte intressant för 5 öre. 
 
---
 
Har nyss storstädat åt kaninerna, bytt all burmaterial och gjort rent toan åt dem. Den används flitigt!
Måste fixa något fodervärds avtal sen som Ann-Katrin och jag ska skriva på. 
 
Jag vill ju ha tillbaka dem om det skulle trilla ner en miljon och jag hade en villa liktsom och tiden eller om det inte skulle funka hos dem! Det är inget lätt beslut att sätta dem på foder, det kan bli i flera år. Vem vet. Yra har varit borta i ett helt år. 
 
Fotograferade ninisarna lite iallafall och hade en mysstund med Chili. Joshi är så stor och klumpig så han är inte lika go att ha i famnen som lilla Chili. Hon har silkeslen päls och är pytteliten, goa lilla kaninskrutt. 
 
Kommer bilder på ninerna senare ikväll om jag orkar föra över dem i datorn. Ska nog fixa lite pommes och bea för att få i mig någonting. Pappa klagar på att jag gått ner så mycket i vikt. 
 
Föresten, troligtvis är Yra dräktig, vi håller alla tummar och tassar här hemma för att hon är det.
(Snacka om icke kaninrelaterat inlägg)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0