Ny kompis

Tog med mig varm choklad, spårlinan och en boll ut nu på kvällspromenaden, vi gick en runda först och sedan satte jag mig på en bänk och kastade boll till Izor. 
 
Efter ett tag hör jag en äldre dam ropa på mig, vände mig om och såg att det var damen med border collien som vi sett massvis med gånger, jag höll i Izors halsband och hon kom fram så började vi prata, det kom inte ett morr ifrån Izor, han var stencool! 
 
Vi beslutade oss för att gå till rastgården för att släppa dem så att de fick hälsa och det gick jättebra. Izor försökte rida på Charlie som bc'n heter men han sa ifrån rejält. (Tummen upp till Charlie). Ingen liten skit ska komma och mucka med en 11 åring, haha.
 
Jag kunde inte tro att han var 11 år gammal, så pigg och fräsh! Vi pratade om lite allt möjligt och Izor gick fram och hälsade på henne jätte lugnt och fint. Inte reserverad alls. Det är jag mest glad över. ♥
 
Eftersom dom nästan alltid är ute när vi är ute och tränar så kommer vi garanterat att stöta på dem snart igen, jätte roligt med en promenadkompis. 
 
--
 
Nu ska jag äta jordgubbar och slå på en film, imorgon blir det skola och efter det åker Izor och jag ut till Skutskär och träffar lilla Aska. Ska bli så roligt att få träffa fröken, och Hana såklart! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0